Google Adsense Hakkında Birkaç Soru?
-
sitene uygun çıkıcak reklamlarda önemli futbol sitesinde el kremi reklamı çıkmaz dimi ?
içeriği daha reklamlara yönelik seçiceksin + bazen değerlendirmesi 2 ay falanda sürdüğü oluo sabır önemli
diğer tarafan..
tıkk başı ücret değişir
keyword kasıp tık başı 3$, 4$ 'da alabilirsin vs..
ben yapıcam sana reklam alman için site ephynal :) -
yaa sikeyim adsense i, bikere kasper oldumu reklam falan görünmüyo :D bide firefox adblock eklentisi var. diğer antivirus/firewall/spyware leri bilmiyorum. ama çoğu olay kurulu olunca reklamlar görünmüyor. bide optimizasyonu yapmak çok önemli amk. bende 1000 küsür gösterim var 1,34$ 11 tık. koyuyum götüne adsensin.
başka alternatiflere yönel bence. eğer günlük tekil sağlamsa ;)
-
belli verdiği bi para yok. görüntülediğiniz reklamın sahibi olan adwords kullanıcısı reklamı için ne kadar değer verdiyse o kadar alırsınız. aynı şekilde reklamının görünebilmesi içinde onun fazla vermesi gerekir. sayfa gösterimlerinden de kazancınız vardır.
-
B0LDPiL0T bunu yazdı:
-----------------------------yaa sikeyim adsense i, bikere kasper oldumu reklam falan görünmüyo :D bide firefox adblock eklentisi var. diğer antivirus/firewall/spyware leri bilmiyorum. ama çoğu olay kurulu olunca reklamlar görünmüyor. bide optimizasyonu yapmak çok önemli amk. bende 1000 küsür gösterim var 1,34$ 11 tık. koyuyum götüne adsensin.
başka alternatiflere yönel bence. eğer günlük tekil sağlamsa ;)
-----------------------------sana bişey derdim şimdi hocam :)
kasper in seçeneklerinden popup engelleyicisini açarsan reklamlar açılır senin sitenin içeriği boktan kalitesizde genel hizmet reklamları çıkıyosa google ne yapsın :)
bana günde 50 tık ypaılıyo ortalama 2-3 dolar kazanıyorum hitimde aha
http://extremetracking.com/open;unique?login=online34
ayrıca bende en az 3-5 bin gösterim oluyo gösterimden para almak istiyosan sadece resim koyacaksın :)
adsense e hızlı kabul edilmek istiyosanız blogger.com dan blog açın ordan başvuru yapın google torpilli nede olsa :D
hadi hayırlı traşlar