folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Google Adsense Hakkında Birkaç Soru?

Google Adsense Hakkında Birkaç Soru?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rawkmetal
    Rawkmetal's avatar
    Erkek
    sitene uygun çıkıcak reklamlarda önemli futbol sitesinde el kremi reklamı çıkmaz dimi ?
    içeriği daha reklamlara yönelik seçiceksin + bazen değerlendirmesi 2 ay falanda sürdüğü oluo sabır önemli
    diğer tarafan..
    tıkk başı ücret değişir
    keyword kasıp tık başı 3$, 4$ 'da alabilirsin vs..
    ben yapıcam sana reklam alman için site ephynal :)

dünya yan geldi. dalganıza bakın...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

yaa sikeyim adsense i, bikere kasper oldumu reklam falan görünmüyo :D bide firefox adblock eklentisi var. diğer antivirus/firewall/spyware leri bilmiyorum. ama çoğu olay kurulu olunca reklamlar görünmüyor. bide optimizasyonu yapmak çok önemli amk. bende 1000 küsür gösterim var 1,34$ 11 tık. koyuyum götüne adsensin.

başka alternatiflere yönel bence. eğer günlük tekil sağlamsa ;)

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    belli verdiği bi para yok. görüntülediğiniz reklamın sahibi olan adwords kullanıcısı reklamı için ne kadar değer verdiyse o kadar alırsınız. aynı şekilde reklamının görünebilmesi içinde onun fazla vermesi gerekir.  sayfa gösterimlerinden de kazancınız vardır.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek
    B0LDPiL0T bunu yazdı:
    -----------------------------

yaa sikeyim adsense i, bikere kasper oldumu reklam falan görünmüyo :D bide firefox adblock eklentisi var. diğer antivirus/firewall/spyware leri bilmiyorum. ama çoğu olay kurulu olunca reklamlar görünmüyor. bide optimizasyonu yapmak çok önemli amk. bende 1000 küsür gösterim var 1,34$ 11 tık. koyuyum götüne adsensin.

başka alternatiflere yönel bence. eğer günlük tekil sağlamsa ;)

-----------------------------

sana bişey derdim şimdi hocam :)

kasper in seçeneklerinden popup engelleyicisini açarsan reklamlar açılır senin sitenin içeriği boktan kalitesizde genel hizmet reklamları çıkıyosa google ne yapsın :)

bana günde 50 tık ypaılıyo ortalama 2-3 dolar kazanıyorum hitimde aha 

http://extremetracking.com/open;unique?login=online34 

ayrıca bende en az 3-5 bin gösterim oluyo gösterimden para almak istiyosan sadece resim koyacaksın :)

adsense e hızlı kabul edilmek istiyosanız blogger.com dan blog açın ordan başvuru yapın google torpilli nede olsa :D 

hadi hayırlı traşlar 

Hardcore Gamer - Android Game Developer
Toplam Hit: 3656 Toplam Mesaj: 15