Google Adsense Oynaylanması Hakkında Bir Sorum Var
-
Arkadaşlar 2-3 hafta önce başvuruda bulundum fakat 2 defa başvuru reddedildi adresi eksik yazdığımdan dolayı oysaki normalde yazmıştım bi eksiklik söz konusu değildi herneyse tekrar başvurdum yaklaşık 3 hafta oluyor bi cevap beklemekten başka bişey yapamam sanırım ?
-
site blogmu
-
hayır ücretli domain
-
birisi yeni bi account açınca blog accountu hemen aktif olur ve asıl websitenede o kodları koyarakta yapabilirsin demişti fakat ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum
-
yaw$aklar cevap vermeye bile tenezzül etmiyor son zamanlarda
-
3 5 kere denediysen belki ondandır. içeriğe göre de kabul etmeyebiliyorlar.
-
bir blog aç blogger.com'dan ordan onaylanır artık şansına 1 saat, 5 gün, 10 gün bir şekilde onaylanıyor.
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------
bir blog aç blogger.com'dan ordan onaylanır artık şansına 1 saat, 5 gün, 10 gün bir şekilde onaylanıyor.
-----------------------------o onaylanmış account ile asıl siteme kod yerleştirebilirmiyim ? yerleştirirsem banlanma ihtimalim yüksek midir ?
-
yine adsense.com 'dan alıyon kodları degişen bişi yok sadece blogger onlara ait ve bir çok sitede bunu gördüm(bloggerden blog acıp hesap açtırmak daha çabuk olurmuş felan filan.) ve bende kaydolurken blogger üzerinden kayıt ettim ve 1,2 günde onaylandı.
bloggere giriş yapıyon yönetimden yerleşime ordan sayfa ögesi ekleye tıklıyorsun orada adsense yazan yer var bloga ekle oradan kayıt olacaksın. gerisini sen yaparsın artık.
birde ben blogumu kendi domainime yönlendirip öyla kaydolmuştum.
-
tamam kardeş anladım o zaman bloggerdan hesap açtırayım normal asıl siteme yerleştireyim kodları banlanma ihtimali olmaz değilmi böyle yapınca
-
yasak degil kodları bütün sitelerine ekleyebilirsin. onaylandıgında sana adsense-tr den mail gelir zaten onaylandı diye sonra adsense.com'a giriş yaptıktan sonra oradan kodları alabilirsin