Google Adsense Sanırım Açık Buldum Biraz Bilgi İhtiyacım Var?
-
Başka bi olay sonrasın acıgı farkettim bilgi almak istedim 1 reklara tıklandında google ip adreslerini kaydediyo 2 cookie bırakıyo 3 mac adresini alyo diye duydum ?dogrumu 4 baska da bişeler yapyomu bunların dısında?
-
ekran çözünürlüğü renk vs vs:)
açık bulabileceğini sanmıyorum google bizden daha zeki :(
-
yanında 7 ceddini daha alıyor diye biliyorum...
-
sana bi söz el elden üstündür google herkezden üstündür :D
-
google da açık biraz zor gibi.
-
en cok kazandığı servislerinden birinde acık bırakması cok kücük bi ihtimal ama imkansız değil sen aramaya devam et :)
-
ara ara bulursun hocam (:
google mühendisleri , security uzmanları ki security olmak içinde sağlam bi hacker olmanız gerek
mühendisler 7/24 sistemin açığını arıyolar adamlar kendi yaptıgı sistemde nerede açık olabilir diye düşünür bakar tahmin eder bulur kapar
kısacası
ümkansız (:
daha sonra impasıbıl iz nating :D
-
zaten biri bulup hack'lese heralde hem tarihe geçer hemde google da iyi paraya işe başlar gibime geliyo.
-
gogle onu mu düşünmeyecek. :D gerçekten güzel espiri
-
imkansız diye hiç bişey yoktur :) ama şu var google adsensede acık aramaya calışıcagına insanlarda açık arayıp reklamlarına tıklatmanın acıgını ararsan sanırım 1-0 önde başlarsın
-
İmkansız die bişe yok benim için eminim buişte bux.to da açık bulmuştum dalga geçmeyin geyik yapmıyorum biraz bilgiye ihtiyacım var insan gibi cvp verin
Toplam Hit: 16047 Toplam Mesaj: 27