folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Google Adsense Yanlışlıkla Tıkladım

Google Adsense Yanlışlıkla Tıkladım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

sevgiler saygılar , bir sorum var siteme yeni yazı yazmıştım dalgınlık eseri reklama gözüm takıldı akvaryum hobisi ile ilgileniyorum akvaryum ile ilgili bir reklam vardı kendi sitemdeki reklama dalgınlık eseri bir kere tıkladım şimdi ben banlanırmıyım banlanmazmıyım ?

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

bi tıklamaya hemen ban atmazlar öyle.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

bi tıklamaya hemen ban atmazlar öyle.

amin amin :D

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Banlayadabilir hocam

2010da beni geçersiz tıklamadan (habersizce arkadaşlar ipnelik yapmış yaş da küçük tabi kazandıralım çocuğa demişler)

banlayıp sene 2015te hala içine sokmayan bi kurum

iyibu! yeniden..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Banlayadabilir hocam

2010da beni geçersiz tıklamadan (habersizce arkadaşlar ipnelik yapmış yaş da küçük tabi kazandıralım çocuğa demişler)

banlayıp sene 2015te hala içine sokmayan bi kurum

çok saçma ya 1 tıkta banlarlarsa cidden saçma sonuçta insanlık hali yanlışlık olabilir, durun balalım bekliyorum ban yersem haber ederim buradan

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

google malmı hocam bu tür şeyleri düşünüyor banlanmazsın tabiki eskaza banlanırsanda açarlar her türlü :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Kullanımda olduğu süre boyunca en az 50 kere tıklamışımdır. Öyle 1 kereden bişey olmaz

Edit : Goodle Publisher Tool kullanırsan yanlışlıkla tıklamaların önüne geçebilirsin =)

manhyak tarafından 10/Ağu/15 20:54 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

hiçbir şey olmaz. Ayrıca şu şekilde düşünelim; sonuçta o reklam herkese açık sana yasak değil. kendi sitendeki reklam senin ilgini çekmiş olması durumunda girmen gayet olağan birşey. şahsen ben bir çok kez o sebeple tıklamışımdır ama hiç sorun yaşamadım.

Sanırım bunu google'da düşünmüştür ki Adsense gibi büyük bir yapılanmanın birkaç yanlış tıklamaya takılacağını sanmıyorum.

imza.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek

hiç bişey olmaz öle 1 kerede ama üst üste denk getirirlerse

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

cevaplarınız içimi rahatlattı malum duyduğuma göre bu devirde adsense reklamı eskisi gibi rahat ve kolay alınmıyormuş . 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1 seferlik tıklamada banlanmazsın, kötü niyetle yaptığın anlaşıldığında banlanırsın.

Kötü niyet nasıl oluru zaten biliyosun :)

(durmadan tıklayarak, belli aralıklarla tıklayarak vs.)

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
Toplam Hit: 1838 Toplam Mesaj: 12
adsense reklam website