Google Adsense Yanlışlıkla Tıkladım
-
sevgiler saygılar , bir sorum var siteme yeni yazı yazmıştım dalgınlık eseri reklama gözüm takıldı akvaryum hobisi ile ilgileniyorum akvaryum ile ilgili bir reklam vardı kendi sitemdeki reklama dalgınlık eseri bir kere tıkladım şimdi ben banlanırmıyım banlanmazmıyım ?
-
bi tıklamaya hemen ban atmazlar öyle.
-
Kreyzi bunu yazdı
bi tıklamaya hemen ban atmazlar öyle.
amin amin :D
-
Banlayadabilir hocam
2010da beni geçersiz tıklamadan (habersizce arkadaşlar ipnelik yapmış yaş da küçük tabi kazandıralım çocuğa demişler)
banlayıp sene 2015te hala içine sokmayan bi kurum
-
by_Tet bunu yazdı
Banlayadabilir hocam
2010da beni geçersiz tıklamadan (habersizce arkadaşlar ipnelik yapmış yaş da küçük tabi kazandıralım çocuğa demişler)
banlayıp sene 2015te hala içine sokmayan bi kurum
çok saçma ya 1 tıkta banlarlarsa cidden saçma sonuçta insanlık hali yanlışlık olabilir, durun balalım bekliyorum ban yersem haber ederim buradan
-
google malmı hocam bu tür şeyleri düşünüyor banlanmazsın tabiki eskaza banlanırsanda açarlar her türlü :)
-
Kullanımda olduğu süre boyunca en az 50 kere tıklamışımdır. Öyle 1 kereden bişey olmaz
Edit : Goodle Publisher Tool kullanırsan yanlışlıkla tıklamaların önüne geçebilirsin =)
manhyak tarafından 10/Ağu/15 20:54 tarihinde düzenlenmiştir -
hiçbir şey olmaz. Ayrıca şu şekilde düşünelim; sonuçta o reklam herkese açık sana yasak değil. kendi sitendeki reklam senin ilgini çekmiş olması durumunda girmen gayet olağan birşey. şahsen ben bir çok kez o sebeple tıklamışımdır ama hiç sorun yaşamadım.
Sanırım bunu google'da düşünmüştür ki Adsense gibi büyük bir yapılanmanın birkaç yanlış tıklamaya takılacağını sanmıyorum.
-
hiç bişey olmaz öle 1 kerede ama üst üste denk getirirlerse
-
cevaplarınız içimi rahatlattı malum duyduğuma göre bu devirde adsense reklamı eskisi gibi rahat ve kolay alınmıyormuş .
-
1 seferlik tıklamada banlanmazsın, kötü niyetle yaptığın anlaşıldığında banlanırsın.
Kötü niyet nasıl oluru zaten biliyosun :)
(durmadan tıklayarak, belli aralıklarla tıklayarak vs.)