Google Adsense’De Tık Başına En Çok Para Veren Kelimeler
-
Arkadaşlar bu kelimelere nerden ulaşabiliriz
tık başına en çok parayı veren kelimeleri ??
-
yokmu bilen yaa
-
forex
-
cyberping burada biraz bahsetrmiş.. umarım yardımım olmuştur..
-
günlük aylık haftalık üye olabileceğin yabancı gold keyword siteleri var. onlardan paypal ile ödeme yapıp üye olup o anlık öğrenebilirsin.
-
kelimeyi ne yapacan
ya bu ara beyler benim bu ay 124 dolar oldu ödmeyi 25 indemi yapacaklar (5 i sanıyodum ben hala ödeme gelmedi:()
önceki ödemeyi şubatta almıştım 178 dolar
-
ödemeleri yaptılar mayıs da alıcaksın :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------kelimeyi ne yapacan
ya bu ara beyler benim bu ay 124 dolar oldu ödmeyi 25 indemi yapacaklar (5 i sanıyodum ben hala ödeme gelmedi:()
-----------------------------Nisanın sonunda gelecek 25inde felan ;)
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------kelimeyi ne yapacan
-----------------------------Nisanın sonunda gelecek 25inde felan ;)
-----------------------------off yaa nisanın 22 inde zong gidecektim off off
nisan 25 vadeli 200 kağıt borç verecek varmıdır :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
off yaa nisanın 22 inde zong gidecektim off off
nisan 25 vadeli 200 kağıt borç verecek varmıdır :D
-----------------------------ben verrim ama senet karşılığı :| babama bile güvenmem bu konuda gerçi nakit yok elimde ama haysiyet meselesi dakkada toplanır o para bi gün geçsin üstüne 50 lira koyarım :| çok adiyim biliyorum :)
-
çok ödeyen kelimelerde hit alman çok zor, götünü yırtsan hitini çıkaramıyorsun adam akıllı bir yere, arkadaşlara tıklatırım diyorsan en fazla 1 ödeme alırsın, bu konuda tecrübeliyim ;) çok denedik, hatta görmüşsündür belki geçen yaz açtığım konuyu, baya ilgi de olmuştu. ama 1 ödemeden öteye gidemiyorsun, çoğu kez 1 ödemeyide alamıyorsun, organik tık olmalı, o da dediğim gibi bu kelimelerde çok zor, çünkü felaket rekabet var, o kelimelerde milyon tane site açmışlar, o yüzden kimsenin bilmediği bi kelime bulacan, öyle her tarafta dolaşan kelimelere yönelme, nadir kelimeler bul, misal bi tanesini söyliyim burdan ;) siding, dış cephe kaplamaları vs. çok veriyor, fazla rekabet de yok, tık başı 1$ a yakın alırsın, dene şansını...