Google Adwords Kartı 80 Tl
-
müridler elime 30 nisana kadar geçerli olan 80 tl lik google adwords kartı geçti.promosyon kodu dışında elimde başka bilgi yok.bi de 15 gün geçerliymiş galiba.eğer ihtiyacı olan varsa kullansın.
PROMOSYON KODU:CR4J-PFU2-WJUG-L3AG-MXA
-
kullanan varsa yazsın bari :S
-
Bendede vardı 100 tl lik masanın bacağı topallıyodu oraya sıkıştırdım:D
-
yasak sanırım arkadaşlar
-
(bkz: çöp)
-
yasak mı bilmiyorumda bu kadarda eziklemeye gerek yok:D lazım olur diye yazmıştım sadece :D
-
eziklemekle ne alakası var yasaksa yasaktır bunun üstüne tartışacak birşey yok
-
pixel bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------yasaksa silinir hoca :D strese aksiyona gerek yok hoca
r10 da yasakda tbtde okadar çok yasak şy varki normal net kullanıcıları için bu hafif kalır :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
pixel bunu yazdı:
-----------------------------yasaksa silinir hoca :D strese aksiyona gerek yok hoca
r10 da yasakda tbtde okadar çok yasak şy varki normal net kullanıcıları için bu hafif kalır :D
-----------------------------ahaha :D:D
-
stres aksiyon yok :D sakinim ben :D sadece uyarayım dedim yasaksa yasaktır diyorum üye olduğum süre zarfında çok banlanma ve banlanmadan sonra ben ne yaptım abüler ayağına yatan gördüm o yüzden söylüyorum. :D
-
pixel bunu yazdı:
stres aksiyon yok :D sakinim ben :D sadece uyarayım dedim yasaksa yasaktır diyorum üye olduğum süre zarfında çok banlanma ve banlanmadan sonra ben ne yaptım abüler ayağına yatan gördüm o yüzden söylüyorum. :D
-----------------------------kaderde varsa banlanmak ne yarar üzülmek :D sen içini rahat tut hocamm :D