folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Google Aramalarda Reklam Çıkıyor(Virüs)

Google Aramalarda Reklam Çıkıyor(Virüs)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek
    FiL3MAN bunu yazdı
    SerYolcu bunu yazdı

https://www.deskgate.com/

Orada IT Service var

Bunu kurup uzaktan bilgisayarına erişmene izin verir isen problem neymiş bakarız .

nasıl yaptın ya teşekkürler =)

Ben sadece bir bakışımla bilgisayarı tamir ederim :)

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

aynı mevzu bende de var, 1-2 gündür hatta şuan malwarebytes ile full tarama yapıyorum, buluyor bir şeyler siliyor ama yok hala var. Şüphelerim şunlar, bir kaç gün önce instagramdan video yada görsel indirmeye yarayan chrome eklentileri zararlı diye uyarı vermeye başlamıştı windows güvenlik duvarı, bir bunlardan şüpheleniyorum. ikinci olarak ise windows etkinleştirmesi yapmıştım 3-5 gün önce kms falan mı ne bir şey var onunla yaptım, o yapabilir. Hiç olmadı bir iki full program kurdum crackli. Ama bana da çözüm lazım... 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek
    syklops bunu yazdı

aynı mevzu bende de var, 1-2 gündür hatta şuan malwarebytes ile full tarama yapıyorum, buluyor bir şeyler siliyor ama yok hala var. Şüphelerim şunlar, bir kaç gün önce instagramdan video yada görsel indirmeye yarayan chrome eklentileri zararlı diye uyarı vermeye başlamıştı windows güvenlik duvarı, bir bunlardan şüpheleniyorum. ikinci olarak ise windows etkinleştirmesi yapmıştım 3-5 gün önce kms falan mı ne bir şey var onunla yaptım, o yapabilir. Hiç olmadı bir iki full program kurdum crackli. Ama bana da çözüm lazım... 

kms den kaynaklıdır bu arkadaşta kms yüklemişti

kaspersky free yükle düzeliyoo

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

Kesin çözüm zemana şıp diye siliyor

az uğraşmadım onla hemde eczanede sadece reklam olsa iyi SGK nın sitelerine de girilmiyordu 

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek

virusu decompile edip benzerini mi yazsak, ii biseymis.

bulduysan atsana exeyi

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

bende de şöyle delirten bir durum var; google aramalarımın arasına acayip linkler karışıyor abi. aşağıdaki örnek mesela, siteye tıklayınca aşağıdaki gibi saçma yerlere atıyor.

tarayıcı bazlı değil, tarayıcı eklentileri de değil, user bazlı değil, sistem temiz tamamen eminim tarattım defalarca farklı uygulamalarla yok ama yani çıldırcam. 

Çok sıkılıyom
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı

bende de şöyle delirten bir durum var; google aramalarımın arasına acayip linkler karışıyor abi. aşağıdaki örnek mesela, siteye tıklayınca aşağıdaki gibi saçma yerlere atıyor.

tarayıcı bazlı değil, tarayıcı eklentileri de değil, user bazlı değil, sistem temiz tamamen eminim tarattım defalarca farklı uygulamalarla yok ama yani çıldırcam. 

o ss'teki anahtar kelimen neydi?

spam siteler var boyle bir dunya. bana da denk geliyor.

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    end bunu yazdı
    SweetyVolty bunu yazdı

hiç farketmiyor her şeye denk geliyor hacı ya. Türkçe ingilizce de farketmiyor. bu arada modem + pc dnsleri cloudflare'in 1.1.1.1 li olanları dns attack da yemedim yani bi şekilde. 

Çok sıkılıyom
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı
    end bunu yazdı
    SweetyVolty bunu yazdı

hiç farketmiyor her şeye denk geliyor hacı ya. Türkçe ingilizce de farketmiyor. bu arada modem + pc dnsleri cloudflare'in 1.1.1.1 li olanları dns attack da yemedim yani bi şekilde. 

telefondan masaustu olarak getir diyerek gozlemlemeyi denedin mi peki?

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    end bunu yazdı
    SweetyVolty bunu yazdı
    end bunu yazdı
    SweetyVolty bunu yazdı

telefondan masaustu olarak getir diyerek gozlemlemeyi denedin mi peki?

Denedim şimdi aynı arama kelimelerini kullandım (demin de aklıma bişey gelmemişti zaten, valorant mouse settings yazmıştım) kesinlikle seo falan spamı değil bu neredeyse her şeye ama her şeye çıkıyor. telefon aynı internete bağlı, internetim Turknet ve dediğim gibi dnsler de 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 

Çok sıkılıyom
Toplam Hit: 3853 Toplam Mesaj: 25
virüs tarayıcı