Google Bizi Mi Yiyiyor ?
-
1 tekil tiklama almis ama google para vermemis. bunun gibi 400 500 kere oldu.
Bizimi skiyor anlamadim

-
tıklanan reklamdaki içerik için ücret ödeyen kimse yoktur ondan 0 olmuştur yada reklam gösterim servis dışıyken tıklandıysa ondanda 0 vermiş olabilir.
-
Senmi tıkladın hacı ? (: vermemiş hakkkaten.. Yatmış paranın üstüne..Böyle böyle zengin oluyor bunlar.Dünya devi oluyor :D
-
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------
tıklanan reklamdaki içerik için ücret ödeyen kimse yoktur ondan 0 olmuştur yada reklam gösterim servis dışıyken tıklandıysa ondanda 0 vermiş olabilir.
-----------------------------anlamadim hoca, icerik icin ucret odeyen yoksa reklami neden yayinliyorlar?
Veya reklam gosterimi servis disi ise neden reklami yayinliyorlar ?
Bu bir kere iki kere olmadi cok cok cok kez oldu.
adtech bu konuda durust ve super odemeler yapiyorda. Reklamlari cok boktan.
-
necroshine bunu yazdı:
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------anlamadim hoca, icerik icin ucret odeyen yoksa reklami neden yayinliyorlar?
-----------------------------hahah adtech mi dürüst?
bu arada adsense ine saldırıo alıo oalbilirsin dikkatli olur nolr nolmaz google bilgi maili gönder yarın çok geç olabilir
-
Bugün sekiz tıklama bir aramada tıklama total 0,4 dolar vermiş :|
Ayrıca bakım olacakmış.
Az para veriyor artık deyyuzlar :|
20.02.2010 tarihinde, mühendislerimiz yaklaşık olarak 10:00 - 14:00 PST saatleri arasında site bakımı gerçekleştirecek.
-

bendede aynı bazen yapıyor böyle
-
necroshine bunu yazdı:
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------adsensede reklam oluştururken sana soruyo yaa servis bakımdayken falan ne reklamı gösterilsin diye hani yerel bişiler falan seçiyosun işte onlar gösterilirken tıklanmıştır. zaten bakımdalar sanırım o yüzden o reklamlar gözüküyodur onlara tık olmuştur. eğer öylede diilse Allah belalarını versin ne diyim =)
-
valla siteme 60 kişi girdi kaç tane tıkladılar hatırlamıyorum ama 0,78 dolar verdi :)
benim hesap yeni oldugu içindir belki (içerik sinema)
-
Baranbcx bunu yazdı:
valla siteme 60 kişi girdi kaç tane tıkladılar hatırlamıyorum ama 0,78 dolar verdi :)
hesap yeni oldugu içindir belki (içerik sinema)
-----------------------------Görüntülenme-Tıklanma oranına göre belirliyorlar olayı. İleri de artış düşer :\
-
yok haci ben artik inanmiyorum. skiyolar goz gore gore.