folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Google Butonlarımı Büyüdü

Google Butonlarımı Büyüdü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Google, ana sayfasında "oldukça büyük" bir değişiklik yaptı. Bakalım bu değişikliği fark ettiniz mi?

Google'ın her geçen gün biraz daha büyüdüğü tartışılmaz bir gerçek. Ama arama devi, bu kez "farklı bir büyüme" kararı aldı ve ana sayfasında "büyükçe" bir değişikliğe imza attı. Eğer dikkat ettiyseniz, Google'ın arama çubuğu artık eskisinden daha büyük. Doğal olarak buraya yazdıklarınız da daha büyük puntolarla yazılıyor; öneriler daha büyük puntolarla listeleniyor.

Google yöneticisi Marissa Mayer, bunun basit bir değişiklik olarak görülebileceğini, ama aslında çok önemli bir değişiklik olduğunu söylüyor. Mayer'a göre bu değişiklik, Google'ın arama konusuna verdiği önemi sembolize ediyor ve bu değişiklik, sade Google ana sayfasını kullanmayı çok daha zevkli ve kolay hale getirecek.

Bu değişiklik gerçekten söylendiği kadar önemli bir değişiklik mi; orasını yorumlamayı size bırakıyoruz. Ama çok yakında Gmail'de ya da Google haberlerde de devasa puntolarla karşılaşırsanız şaşırmayın...

Not: Bu değişiklik ilk aşamada tüm tarayıcılarda görüntülenemiyor olabilir. An itibarı ile, IE8'de büyük arama kutusu, Firefox ve Chrome'da ise eski arama kutusunun görüntülendiğine şahit olduk.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Kendi kafalarına göre değişiklik etmişler adam bi sorar yapsakmı nasıl olmuş vs... diye

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Çokda iyi olmadı bence. Bir garip duruyor :S
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gocaman gocaman duruyor... bi an için gözün bozuldu sandım... bi tuhaf oldum...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
     Birkaç gün önce de Adsense blog'unda yazmışlardı, adsense puntoları artık küçük, normal ve büyük olmak üzere 3 seçenekli olabilecekmiş, orta ya da büyük punto kullananların gelirlerinde % 5 civarı artış oluyormuş falan. Her şeyi azar azar büyütüyorlar demek ki.

Sen hiç kaval çaldın mı?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    hoca harbiden benim ki de büyüdü sorun bende değilmiş meğer :/ hele bi de boyutlarla felan oynadım olmuyo xD
    babam gördü dedi ki
    "aferin bak doğru düzgün okunaklı hale getirmişsin"

xD

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

lordvader89 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Çokda iyi olmadı bence. Bir garip duruyor :S
    -----------------------------

alışırsınız hoca

google mı yaptı ? bir bildiği vardır ..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    opera 10 için otomatik tamamlama özelliği de gelmiş

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    no-violence
    no-violence's avatar
    Erkek

öncelikle selamüü aleykümmm ben yeni müridiniz :). bende dünden beri ctrl (+) + , ctrl (+) - yapıyorum. bi küçülüyorlar bi büyüyorlar bi türlü eski moda geçiremedim :) meğerse googleın p..liğiymiş :)

Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek
    Evet büyüme söz konusu.

O da yok.
Toplam Hit: 4650 Toplam Mesaj: 36