Google Büyümesin Diye Microsoft'u Seçtik ( Nokia )
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------
rekabet ortamı oluşsun diye böyle yaptılar böylelikle daha iyi şeyler gelişir
bu arada google'ın yorumu:
"iki hindi bir kartal etmez"
-----------------------------kavgada söylenmez :D
-
telefon piyasasında apple 3ünüde üst üste koyduğu için sorun yok, herkes androide karsı kuruldu diye win7-nokia olayına bok atmısta, android ne için cıktı ortaya? apple piyasada tekel olmasın diye, yani apple büyümesin diye, ama sitede google virüs yapsa indirecek tonla adam olduu için bunu gören yok
-
google "iki hindi bir kartal etmez" diyerek cuk oturtmuş lafı.
-
PanxeR bunu yazdı:
nokia donanım üretemiyorki nerde 2 yıllık 1ghz telefonlar var nokia da bu yok. symbian da özellikle dokunmatikte zıctı kusura bakmasınlar ama samsung un android i derleyerek geliştirdiği BADA hem symbian ı hem windows mobile i ezer geçer x)
android gücü ve linux un açık gücü heryerde kendini gösteriyor. google daha büyüsün büyümesin ? google donanım üreticisi değilki nokia ya zarar versin. özellikle saglam donanım üretip yazılımda çakan motorola sonyericson gibi firmalar android sayesinde sıçrama yapti onlar sıcrarken nokia düşüşe geçti
syntr bunu yazdı:
hala gugılı microsofttan büyük sananlar var lol yahu microsoft hoh desek google kapanır
-----------------------------bunu diyebilecek güçleri olsaydı derlerdi rahat ol. sen google ı sadece google.com olarak düşünme onlarca servisi var.
orkutu var gmail i var dock u var işletim sistemleri (chrome os ve android) resim düzenleme , internet tarayıcısı
çeviri sitesi vs vs saymakla bitmez dünyanın en büyük bedava blog u blogger en büyük video sitesi youtube....
en büyük reklam platformu adsense ...
-----------------------------haticeye değil neticee bak :) firma varlıkları bakımından microsoft kaç kere google ı satın alır :)
-
80li yıllarda bilişim dünyasının en büyük ihtiyacı işletim sistemleriydi. MS bu sayede hem kendini geliştirerek hemde ilerde rakip olacağını ihtimal verdiği yazılım firmalarını teker teker alarak bu günkü haline geldi. Ama bu günün bilişim dünyasında işletim sistemleri dışında bir sürü farklı yazılım sistemleri çıktı microsoftun eskisi gibi her alanda rekabet edecek gücü yok. Bakıyorsunuz Google'a kendi işletim sistemini artık yavaşça kuruyor, televizyon markası yapıyor, 3d anatomi programları, navigasyon programları, kozmik programlar vs. eskisi gibi microsoft google'ı döver devri bitti..
-
Ben philips kullanıyorum,
-
microsoft bentley gibi çocuklarla uğraşmıyor fazla alt kuruluşlarına veriyor googleı fln
-
Stargazer bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
rekabet ortamı oluşsun diye böyle yaptılar böylelikle daha iyi şeyler gelişir
bu arada google'ın yorumu:
"iki hindi bir kartal etmez"
-----------------------------kavgada söylenmez :D
-----------------------------Harbiden söylenmez. Cuk oturmuş :D
-
körler nanayı yedi desenize :w şimdi biz nasıl telefon kulanacağız. sadece simbiyan destekliyor bu ekran okuyucular:w
-
bu google sevip microsofta bok atanlarada hastayım kardeşim windows kullanıp,ilk kurulumda explorerla chrome yada firefox indirip kullanıyorsunuz sonrada microsofta bok atıyorsunuz cep telefonunuzu windows kullanarak pcnize bağlayıp o androide applicationlar yüklüyorsunuz yada telefonunuza dosya atıyorsunuz vs vs microsoft tekel yapsa google falan yalan olur