Google Çeviri Allah Belanı Versin!
-
Hi, My name Fatih! having to talk about myself like to make a presentation to a small year zorundayım.1985 a hot August day, micheal jackson demi moore with peers and with peers from a father I was born from a master. I inadvertently come and go in this world I am still living in the axis of obligation ...----------------------------------------------------------------------------------Bu google çevirisiMerhaba, Adım Fatih! kendimden bahsetmek zorunda olmayı sevmesem de küçük bir tanıtım yapmak zorundayım.1985 yılının sıcak bir ağustos gününde, micheal jackson ile yaşıt bir babadan ve demi moore ile yaşıt bir anadan doğmuşum. İstemeden geldiğim bu dünyada mecburiyet ekseninde yaşayıp gitmeye devam ediyorum...------------------------------------------------------------------------------------Karar sizin
-
Abi bul birini cevirt :D Sisteme cevirimi yaptirilir
Merhaba, Adım Fatih! kendimden bahsetmek zorunda olmayı sevmesem
bunu senmi yazdin bu arada ?
-
Hi, My name is Fatih! kendimi küçük bir yıl zorundayım.1985 sıcak bir Ağustos günü akranlarıyla, micheal jackson Demi Moore bir sunum yapmak ve ben bir ana doğan bir babadan akranlarıyla gibi konuşmak zorunda. Ben istemeden gelip hala yükümlülük ekseninde yaşıyorum bu dünyada gitmek ...bende bole çevrdi
-
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------Abi bul birini cevirt :D Sisteme cevirimi yaptirilir
-----------------------------
Kardeşim Türkçesini ben yazdım ama lavuk çevirmedi a.q -
HannibALgan bunu yazdı:
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------Abi bul birini cevirt :D Sisteme cevirimi yaptirilir
Kardeşim Türkçesini ben yazdım ama lavuk çevirmedi a.q
-----------------------------ingizlizcesinide benm yazdğım şklde
-
hoca zaten translate güvenmeyin.Benidme başıma geldi.
Sözlük olarak falan kullan.
-
hocam ingilizcesi bile yanlışki metnin google ne yapsın :)
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------hoca zaten translate güvenmeyin.Benidme başıma geldi.
-----------------------------sen hatanın büyüğünü yaptın zaten :D
-
çok kötü ya. ne yardımcı fiil ne bişey katıyo amk direk fiil anlamlarını yazıyo.
-
mockingboy bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------hoca zaten translate güvenmeyin.Benidme başıma geldi.
-----------------------------sen hatanın büyüğünü yaptın zaten :D
-----------------------------:D ben çevirttirmedim onu başka arkadaş yapmış sağ olsun AT die gümbürtüye geldik :D
-
sen de öyle bi cümle yazmışsın ki...
ali ata bak gibi cümlelerde kullanmak lazım bu tıransleyti.