Google Chrome Ayari Hakkinda Bir Turlu Bulamadim
-
Muridler iki yada uc hafta oldu bu sekilde chromeda bir ayarmi yoksa windowstanmi anlamdim oncesinde normaldi
yazarken aklima geldi baktim yandex de ayni sekilde aciliyor normalde actigim zaman sabir olanin uzerinde aciliyordu
istedigim kadar sekme acayim oyle kaliyordu suanda yandaki ikinciyi aciyor ve onun uzerinden devam ediyorum
istedegim sey ise bunlarin yine tek olan benim orada sabitledigim simge uzerinde devam etmesi
google la baktim ama bu tarzda birsey bulamadim
-
ikisini de tamamen kaldır. sonra masaüstündekine çift tıklayıp yönetici olarak çalıştır. sonra tekrar taskbar'a sürükle. ben öyle çözmüştüm bi ara.
-
Ayni sorun bendede var cozumu bekliyoruz.
-
sorunu yalış anlamadıysam şunu bir dene
görev çubuğuna sağ tıkla
-> özellikler
-> görev çubuğu düğmeleri
-> asla birleştirme ya da birleştir
sana uygun olanı seç.
-
O soyledigin zaten o sekilde haci chrome bi guncellestirme geldi heralde ondan sonra boyle oldu diger hersey normal
-
Triumph bunu yazdı
ikisini de tamamen kaldır. sonra masaüstündekine çift tıklayıp yönetici olarak çalıştır. sonra tekrar taskbar'a sürükle. ben öyle çözmüştüm bi ara.
hocam daha once yaptigimda olmamisti simdi oldu
yandexte ise normal olarak yaptim yani yontici olarak calistirmadim yine duzeldi
:)
-
yine bozuldu :)
yokmu bunun kalici cozumunu bilen
-
aynı sorun bendede başladı hocam şu 1 haftadır sanırım var mıdır bi çözümü?
-
ben o şeyi sadece explorer için olsun istiyorum. yeni pencereyi rahat açmak için
-
Windows un auero ozellıgını actıktan sonra deneyebılırmısın, yanlıs hatırlamıyorsam o sekılde duzelıyordu..
-
aynı sorun bendede var