"Google Chrome Çalışmayı Durdurdu" Hatası
-

Sorun imzası: Sorunlu Olay Adı: BEX Uygulama Adı: chrome.exe Uygulama Sürümü: 45.0.2454.85 Uygulama Zaman Damgası: 55df881b Hata Modülü Adı: guard32.dll Hata Modülü Sürümü: 8.2.0.4674 Hata Modülü Zaman Damgası: 55c148a3 Özel Durum Uzaklığı: 000269c9 Özel Durum Kodu: c0000409 Özel Durum Verileri: 00000000 OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Yerel Kimlik: 1055 Ek Bilgiler 1: f6a7 Ek Bilgiler 2: f6a7f757560d6173bc5229196753cd52 Ek Bilgiler 3: f7c9 Ek Bilgiler 4: f7c959adbc226a6fdcf5b47ee3ccb643 Çevrimiçi gizlilik bildirimimizi okuyun: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x041f Çevrimiçi gizlilik bildirimi yoksa, lütfen çevrimdışı gizlilik bildirimimizi okuyun: C:\Windows\system32\tr-TR\erofflps.txt
Revo uninstaller ile sildim tekrar yükledim sorun devam ediyor.
En son bilgisayarı kapatırken Google Chrome açık kalmıştı sanırım, normalde böyle olunca sayfa üstünde bar çıkıyordu "Geri Yükle" diye ama bu sefer bug da kaldı sanırım açılmıyor Google Chrome.
Sistem : Win 7 64 Bit
pSkpt tarafından 04/Eyl/15 16:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu olay benimde başıma gelmişt kurulu olduğu klasöre girip Chrome ile alakalı ne varsa tek tek silip yeniden kurunca düzelmişti.
-
dün aynı sorun bendede oldu komple sildim idm yi kaldırdım ccleaner ile temizledim falan ama sonuç aynı
-
bende oldu eklentileri kaldırdım düzelmişti
-
@mkyb : sildim denedim, appdata'daki chrome userdata da sildim yine olmadı.
@TOMBLACK : hocam chrome'u göremeden kapandığı için kaldırma gibi bir şansım yok. herhangi yeni bir şey kurmadım ondan olacağını zannetmiyorum.
En son aşağıdaki yöntemi denedim oldu ama sağlıklı bir yöntem olduğunu zannetmiyorum, hala tam çözümü aramaktayım.
https://www.youtube.com/watch?v=N2laI-8sktA
pSkpt tarafından 04/Eyl/15 16:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Comodo Antivirüs vardı sildim düzeldi şuan.
ama şöyle bir şey var bazı yerlerde siyah border çıkıyor.

pSkpt tarafından 04/Eyl/15 21:51 tarihinde düzenlenmiştir
-
Dün benimde başıma geldi bilgisayarı kapattım sabah açtım açılmıyor lanet tarayıcı.
3 defa farklı yöntemlerle silip tekrar yükledim yok, sistemi 3 gün öncesine aldım hala açılmadı bende hepten silip sikerim senin gibi tarayıcıyı deyip yandex yükledim.
-
Aynısı benim de başıma geldi. Yazan tüm yöntemleri denedim ama sonuç alamadım. En son çare temiz bir format attım rahatladım :)
-
sanırım google yeni bir güncelleme yaptı, çünkü console kısmında falan biraz değişiklik var gibi geldi tasarım olarak.
-
aynı problem kız arkdasımın pc sindede vardı biraz ugrastım vaktim yoktu düzelmedi comodo yüklü o mu yapıo acep die düşünyüorum yarın ona bi bakim.
-
DeepHouse bunu yazdı
aynı problem kız arkdasımın pc sindede vardı biraz ugrastım vaktim yoktu düzelmedi comodo yüklü o mu yapıo acep die düşünyüorum yarın ona bi bakim.
hocam comodo vardı sildim düzeldi ama hala bi garip gibi.
comodo silip tekrar kurmayı denersin.