Google Chrome Dan Bir Güzel Reklam Daha.
-
epic win!
-
bu adamların film sektörüne el atması gerek !!
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------
chrome sadeliği arayüzü kullanımı açısından bence en iyisi... ha hız konusunda hala firefox la aynı durumdalar. gecemedi yani..
kullandığım tarayıcı chrome ama :)
-----------------------------hönk ?? V8 ve google gears diye birşeyler duydun mu ?? Google chrome, google dns ikilisi , firefox ve diğerlerine göre fazlasıyla hız sağlıyor.Firefox avucunu yalar..
Bu arada sidik yarıştırdığınız firefox'un giderlerinin %90 yada %95 'i tam hatırlamıyorum, google tarafından karşılanıyor.Ups oda nesi ?? Firefoxta bizim rahat olun ;) Fakat performans, hız şu bu konusunda (eklentiye birşey diyemem çünkü kullanmıyorum) chrome'un eline su dökebilecek birşey yok.
Google yine lider.
-
zumsuk bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
chrome sadeliği arayüzü kullanımı açısından bence en iyisi... ha hız konusunda hala firefox la aynı durumdalar. gecemedi yani..
kullandığım tarayıcı chrome ama :)
-----------------------------hönk ?? V8 ve google gears diye birşeyler duydun mu ?? Google chrome, google dns ikilisi , firefox ve diğerlerine göre fazlasıyla hız sağlıyor.Firefox avucunu yalar..
Bu arada sidik yarıştırdığınız firefox'un giderlerinin %90 yada %95 'i tam hatırlamıyorum, google tarafından karşılanıyor.Ups oda nesi ?? Firefoxta bizim rahat olun ;) Fakat performans, hız şu bu konusunda (eklentiye birşey diyemem çünkü kullanmıyorum) chrome'un eline su dökebilecek birşey yok.
Google yine lider.
-----------------------------oo hocam google ceo'su mu oldun?!?! hayırlı olsun aga +rep.
-
Ben chrome kullanıyorum kafam rahat
-
knuckleduster bunu yazdı:
-----------------------------oo hocam google ceo'su mu oldun?!?! hayırlı olsun aga +rep.
-----------------------------http://www.flashoyun.net/
buralada daha rahat edersin.
-
zumsuk bunu yazdı:
knuckleduster bunu yazdı:
-----------------------------http://www.flashoyun.net/
buralada daha rahat edersin.
-----------------------------kraloyun.com daha güzel.
-
.
-
Google Chrome mu yok daha neler;
Benim arkdşın, 256 mb'lık rami olan xp'de 256 kb net bağlantısıyla yapsınlar bu şovu da görelim.
Firefox'un gözünü seveyim ben.