Google Chrome Dan Bir Güzel Reklam Daha.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

epic win!

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

bu adamların film sektörüne el atması gerek !!

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:
    -----------------------------

chrome  sadeliği arayüzü kullanımı açısından bence en iyisi... ha hız konusunda hala firefox la aynı durumdalar. gecemedi yani..

kullandığım tarayıcı chrome ama :)

hönk ?? V8 ve google gears diye birşeyler duydun mu ?? Google chrome, google dns ikilisi , firefox ve diğerlerine göre fazlasıyla hız sağlıyor.Firefox avucunu yalar..

Bu arada sidik yarıştırdığınız firefox'un giderlerinin %90 yada %95 'i tam hatırlamıyorum, google tarafından karşılanıyor.Ups oda nesi ?? Firefoxta bizim rahat olun ;) Fakat performans, hız şu bu konusunda (eklentiye birşey diyemem çünkü kullanmıyorum) chrome'un eline su dökebilecek birşey yok.

Google yine lider.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

Silent_King bunu yazdı:

chrome  sadeliği arayüzü kullanımı açısından bence en iyisi... ha hız konusunda hala firefox la aynı durumdalar. gecemedi yani..

kullandığım tarayıcı chrome ama :)

hönk ?? V8 ve google gears diye birşeyler duydun mu ?? Google chrome, google dns ikilisi , firefox ve diğerlerine göre fazlasıyla hız sağlıyor.Firefox avucunu yalar..

Bu arada sidik yarıştırdığınız firefox'un giderlerinin %90 yada %95 'i tam hatırlamıyorum, google tarafından karşılanıyor.Ups oda nesi ?? Firefoxta bizim rahat olun ;) Fakat performans, hız şu bu konusunda (eklentiye birşey diyemem çünkü kullanmıyorum) chrome'un eline su dökebilecek birşey yok.

Google yine lider.

oo hocam google ceo'su mu oldun?!?! hayırlı olsun aga +rep.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Ben chrome kullanıyorum kafam rahat

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

knuckleduster bunu yazdı:

http://www.flashoyun.net/

buralada daha rahat edersin.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

knuckleduster bunu yazdı:

http://www.flashoyun.net/

buralada daha rahat edersin.

kraloyun.com daha güzel.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

.

λ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsane_212
    efsane_212's avatar
    Erkek

Google Chrome mu yok daha neler;

Benim arkdşın, 256 mb'lık  rami olan xp'de  256 kb net bağlantısıyla yapsınlar bu şovu da görelim.
    Firefox'un gözünü seveyim ben. Göz%20kırpma

Önemli olan; hayatta "en çok şeye sahip olmak" değil, "en az şeye ihtiyaç duymaktır.
Toplam Hit: 5184 Toplam Mesaj: 30