Google Chrome Gizli Özellikler
-
5 yıldır lastpass kullanırım hem telde hem tarayıcıda mükemmel
-
SHaDeWRoX bunu yazdı
benim daha da fazla yarın biz artık yapmıyoruz bu işi dese sıçtık hiç bir şifremi bilmiyorum :D
-
eğer lastpassa birşey olursa hırrı yedik.
-
Chrome Adres çubuğuna;
chrome://site-engagement
yazarsanız, sitelerle olan etkileşim oranı istatistiğiniz size özel şekilde listeleniyor. -
DJ_Alper bunu yazdıSHaDeWRoX bunu yazdı
benim daha da fazla yarın biz artık yapmıyoruz bu işi dese sıçtık hiç bir şifremi bilmiyorum :D
onun yerine. biz programi tamamen parali yaptik. eger sifreleri istiyosaniz odemeyi alalim lutfen derseler mecbur verecez. :)
-
matr0x bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıSHaDeWRoX bunu yazdı
onun yerine. biz programi tamamen parali yaptik. eger sifreleri istiyosaniz odemeyi alalim lutfen derseler mecbur verecez. :)
csv şeklinde exportlanabiliyor kenara bi yedek atın :D
-
siyah temayı yükledim de, ancak alışkanlıktan olsa gerek sanki sürekli gizli modda takılıyormuşum hissi veriyor :)
-
tbt'den hiç çıkmamışız ki
-
SweetyVolty bunu yazdıblackstone_tr bunu yazdı
ben bütün moziilla passwordlerimi chorome Google aktarmk istiyorum bazen dışarda biyere girmek istediğimde sadece gmail şifresini hatırlamak yeterli olacaktır
varmı şifreleri aktaracak bir eklenti.
Lastpass. https://www.lastpass.com/
Lastpass güzel de bahalı yav. telefonuma geri kavuştuğumda mutlaka alcam ama senelik falan çok işe yarıyor çünkü telefona gelen sms'i otomatik bilgisayardaki kutucuğa girmek gibi falan extrem özellükleri var..
asdfasdfasf minik detaylara takılmayın afdxvadfgteh
-
matr0x bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıSHaDeWRoX bunu yazdı
yarın btc istemesinler kriptolayıp
nasıl güveniyorsunuz?