Google Chrome'da Kullandığınız Uzantılar?
-
mizahi bunu yazdıDE5TROY3R bunu yazdı
Desktop Notifications for Android ---> Gmail hesabınızı telefonunuzdan ve Chrome den giriş yapıyorsunuz. Telefonunuza bildirim gelince Chrome'den uyarı veriyor.
hocam bu uygulama telefonun sarjini yiyip bitiriyor. yarim gun dayanmiyor
hocam bende bir sorun yok 4-5 gündür kullanıyorum belki eski sürümlerinde öyle idi.
-
AdBlock + AdBlock Plus'ı nasıl birlikte kullanıyorsunuz ya.
Ben ABP kurdum, 3-4 site açıyorum 50-60k harcıyor. Normal AdBlock +(5-10)k daha fazla harcıyordu.
İkisi birlikte aynı işlemleri yapacaktır kastırır gibime geldi.
Chrome Uzaktan Masaüstü - https://chrome.google.com/webstore/detail/chrome-remote-desktop/gbchcmhmhahfdphkhkmpfmihenigjmpp
Ufak bir eklenti ile teamviewer gibi PC'ye bağlanıp işlemler yapabiliyorsunuz, telefonunuzdan kendi PC'nizi kontrol edebilirsiniz. :)Advanced REST Client - https://chrome.google.com/webstore/detail/advanced-rest-client/hgmloofddffdnphfgcellkdfbfbjeloo
Sitelerdeki ajax post işlemlerini taklit etmek için kullanıyorum ben genelde içinde daha gelişmiş özelliker var. Developer aracı gibi bir şey.
Alternatifi;
Postman - https://chrome.google.com/webstore/detail/postman-rest-client/fdmmgilgnpjigdojojpjoooidkmcomcm
-
Adblock Plus: Chrome için ücretsiz reklam engelleyici
Google Mail Checker: Google Mail gelen kutunuzdaki okunmamış iletilerin sayısını görüntüler. Ayrıca, düğmeyi tıklayarak gelen kutunuzu da açabilirsiniz.
Imgur Uploader: Web sitelerinin ekran görüntülerini ya da ekranınızın bir bölümünün resmini çekip, çektiğiniz resmi çok hızlı bir şekilde imgur sitesine yükler.
ZenMate: internette gizliliğinizi korumanızı hem de engelli internet sitelerine giriş yapabilmenizi sağlıyor.
-
Çok güzel konu olmuş yahu, epey işime yaradı ,adam bulmuşken sorayım, şimdi biz okulda okulun ağına bağlandıkmı bu adamlar bizim hangi siteye girdiğimize ne yaptığımıza felan herseyına bakabiliyorlar görüyorlar bunu engelliyecek bir eklenti varmı?
Bende avastın eklentisi var bu engelliyormudurki?
birde zenmate ile advenced rest i açabilecek varmı?
-
Zenmate: bilen yoktur heralde.
Vidiqvision: youtube video bilgilerini gösteriyor. Facebook, twitter, g+ da kaç defa paylaşılmış, beğenilmiş, yorum yapılmış. Seo puanı vs...
-
BeeLine Reader: Özellikle hızlı okumaya gözünü alıştırmak isteyenler için ideal. Salt text sayfalarda satırları farklı renk tonları ile ön plana çıkartıyor böylece geçişlerdeki yavaşlamaya bir nebze engel oluyor. Özellikle çok fazla yazı okuması gerekenler için ideal bir yazılım.
BeeLine Reader makes reading faster and easier by using acolor gradient that guides your eyes from the end of oneline to the beginning of the next. With BeeLine Reader, youcan finish your work faster—and with less eyestrain.
-
Biraz daha öğrenelim, çok faydalı oldu bu konu, up
-
adblock - herkes biliyor zaten reklam engeller.
rss abonelik - sitelerdeki rss adreslerini gösteriyor
save to pocket - bir site makale vs bişey var vaktiniz uzunsa pocket yapıyorsunuz siteyi kaydediyor ilerde girip direk okuyosunuz vs. favorimdir.
tampermonkey - buda favorimdir cok geniş bir eklenti araştırın saglamdır.
starry - girdiğiniz site kim tarafından ne zaman nerede kurulmus kac parayla kurulmus şimdiki değeri yöneticileri vs bilgiler veriyor.
zenmate - herkes bilir zaten proxy olayı
wp screenshot - ekranın tam sayfa vs istediğiniz şekilde görüntüsünü alır
evernote web clipper - webde gördüğünü işaretliyon oto evernote notlarına kaydediyor
-
DE5TROY3R bunu yazdımizahi bunu yazdıDE5TROY3R bunu yazdı
Desktop Notifications for Android ---> Gmail hesabınızı telefonunuzdan ve Chrome den giriş yapıyorsunuz. Telefonunuza bildirim gelince Chrome'den uyarı veriyor.
hocam bu uygulama telefonun sarjini yiyip bitiriyor. yarim gun dayanmiyor
hocam bende bir sorun yok 4-5 gündür kullanıyorum belki eski sürümlerinde öyle idi.
https://www.pushbullet.com/ kullanın platform farkı ve farklı cihaz ayrımı yaşamayın :)
Özelliklerini kullanmaya başladğınızda bu zaman kadar neden kullanmadım dersiniz :)
BaD_BoYs tarafından 06/Ara/14 22:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Blog için ne tür uzantılar önerirsiniz? birde izlenememek için?