Google Clicker (Holyone Hocanın Yaptığı Bıraz Daha Geliştirildi)
-
öncelikle şunu diyeyım arkadaşlar fıkrı tamamen holyone hocadan aldım daha önce ımkansız olarak goruyordum ama google clıcker adlı proyu gorunce neden olmasın dedım su an 3. sınıf bılgısayar muhendıslıgı ogrencısıyım az çok anlarım neyse işimize donelım,
oncelıkle download lınkı vermeyecegım cunku daha beta istediğim sevıyeye ulaştırdım ama dahatatmın olmadım belkı bır eksıgı gerdıgı vardır dıye once sızın yorumlarınızı gormek ıstıyorum
h0lyone hocanın clıckerının ustune ekledıklerım (dier tüm özellikler aynı olduğu için yazmaya gerek duymuyorum)
EXTRALAR=
1-öncelikle dier clıckerde şöyle bır eksıklık vardı vukkubay adlı arkadasım bu noktaya dıkkatımı cekmıstı ip nin genellıkle son ıkı rakamı depişiyordu komsu ip meselesınden google olayı çakıyor ve hesabınızı kapatıyordu bu hata kapatıldı
2-dierinde random şeklinde değilde click visit oranı sabıt 4 e 1 oranındaydı ona da random seçeneği eklenmiştir
3-bekleme suresı sabahları daha az gecelerı daha fazla yapıldı (ki istersenız sızınde ayarlayabılmenız ıcın bolum bırakıldı yanı şu saatte şu kadar gırıs olsun şu kadar tıklatılsın meselesı)
AKLIMA GELEN TÜM EZTRALAR BUNLAR EĞER DAHA YARATICI FİKİRLERINIZ VARSA BEKLIYORUM PRO YU GELİŞTİRMEK İÇİN UĞRAŞIYORUM ŞU SIRA İNŞ YARDIMINIZLA BITIREBILECEĞİM VE DAHA SONRA PAYLAŞIMA SUNABİLECEĞİM...
-
aslında durup konuyu takıp edıp cevaplar vermek ıstıyordum ama derse gıtmem lazım şüphelerizniz sorularınız olursa akşam yıne nete gıreceğim hepsını tek tek cevaplayacağım...
-
hoca bu google mac kodumu nedir, onada bakmıyormuydu? yani ip deişse bile makina aynı sonuçta, onu anlamıyorlarmı? anlıyorlar diye biliyorum, bide sen bunu kullanarak ödeme aldınmı? banlanma riski falan, bende adsense kullanıyorum, eğer iyi bişiyse kullanırım. bide holyone nin yaptığı dial up bağlantı gerektiriyordu, buda öylemi?
-
ne zaman proxy ip ile sanal bir mac adresini birlikte google ye yedirmeyi becerirsen kısa sürelide olsa köşe olabilirsin
-
pek anlamasamda bu adsense kısa bi uraşım olmuştu meretle
hiç para kazanamadım netden o ayrı
benim bildiğimde mac adresinden tanıyo
Not:bence böyle bişi yapılacaksa koca google nedeolsa tek kişi yapmamalı tahribatta programlamadan anlıyanlar toplaşsınlar yardımlaşsınlar
sonuçta azbuz bi olay değil
eğer çalışırsa ne mutlu sana bize hepiciğümüze :) -
google yemez ... google u 3. sınıf bir amatörün yaptığı bi site sanmayın ...
-
Abartmadığın zaman çok güzel yer, yemiştir ve yiyecek :)
Mümkün olur mu bilmiyorum ama
- Program arama sonuçlarından da gelebilsin. (örn: 28. sf 3. sırada olan arama sonucu kendi siten) programa kendi sitenin arama motoru kayıtlarını girceksin. Link üzerinden 100 kayıta random olarak gelebilecek.
- Program o sayfada kaç dakika kalacağınıda 1-10 dk. arası random olarak belirleyecek.
- Linke tıkladıktan sonra o sayfadan reklam verenin default sayfasına geçsin. "reklam.php" 'den sonra "/" 'e mesela.
-
saw : yemeeeezz adamlar o javascriptin üzerinde ne kadar farenin imlecinin durduğunu bile kayıt ediyo :)
boşuboşuna mı google 100 $ olnca ödüyo :) 100 $ a kadar tüm hesabım periyodik olrak inceleniyo. 99 $ da bile banned :)
tabi google da süper değil , daha geçenlerde bi velet yanlışlıkla gmail de açık bulmuştu :)
neyse , boşuna kasıyosunuz , ama deneyin olursa bende kullanırım :D
-
hacı öle emin konuşma sonuçta google bir insanın ürünü ve yerine yine vbir insanın yapacağı bir ürün geçebilir ilerde neden olmasın? kim daha iyi fırsatlar veriyorsa o kazanır hesabı.. yane sonuçta belli başlı yerlere bakarak değerlendiriyor eğer sen bunları atlatabiliyorsan neden yemesin? sorun hiç bir şekilde açık bırakmamak, sonuçta boru değil google ama illaki çalışılırsa bi şekilde yedirilir.. ben bu clicker il e3-4 günde baya bi hasılat yapmıştım ama ban aldım :) bu nedemek? google çok iyi demek değil, google 3-4 gün farketmiyor demek üstelik bi sürü açık bırakıyordun her yerden farkedilerek yaptım bunu.. demekki üzerinde çalışılırsa olur.. sen devam et dostum sonunda başarırsın muhakkak
-
yhaw adamın hevesi fln kursağında bırakmış durumdayız :):)
harbi gözümüz dönüp 1000 lerce dolar almaya çalışırsak e gugle amca elleşir bizimle
aylık 100 dolar kazansam yeter be bana yürü be kim tutar seni be ayrılda gel ayrılda gel
yanlız bence tbt de bu programlamada iddaalı olanlar bu projede birleşmeli
çünküm başarırlarsa (SawIV dedikleride dahil) e yani bırroo diye deli emin gibi alkış tutarım ben bunnara :)
e başaramazlarsa da böyle bi proje büyük bişi be abi en azından baya bişi örenmiş olurlar
heh durmak yok yola devam :):):)
-
BiLGeN bunu yazdı:
-----------------------------yhaw adamın hevesi fln kursağında bırakmış durumdayız :):)
harbi gözümüz dönüp 1000 lerce dolar almaya çalışırsak e gugle amca elleşir bizimle
aylık 100 dolar kazansam yeter be bana yürü be kim tutar seni be ayrılda gel ayrılda gel
yanlız bence tbt de bu programlamada iddaalı olanlar bu projede birleşmeli
çünküm başarırlarsa (SawIV dedikleride dahil) e yani bırroo diye deli emin gibi alkış tutarım ben bunnara :)
e başaramazlarsa da böyle bi proje büyük bişi be abi en azından baya bişi örenmiş olurlar
heh durmak yok yola devam :):):)
-----------------------------arkadaşım böyle demiş valla ya içim karadı ama o kadar emek ettim devam edeceğim projeye elımden gelenı yapıyorum yardımı dokunabılecek arkılerınde yardımınıda beklerım pm ile ulaşabılırsınız bana not=gec cwp atıyom cunku otobus ile karstan ızmıre geldım :D27 saat surdu anca aklım basıma geldı