Google Domains Hesabima Domainlerime Resmen Coktu
-
underzero bunu yazdı
Domain tasirken isim degisikligi yaptigin icin olabilir.
Domainleri gercek ismin ile kayit ettirdiysen, Google'a hep ayni ip den baglandigini domainlerin senin oldugunu, isterlerse kimlik bilgilerini paylasabilecegini (tabi kimlik bilgilerini gönderebilecek isen) yazabilirsin.
hayir domain transfer edildi. hesapdaki isim eski transfer ettigim yerde farkli idi yani. Daha sonra maili alinca farkettim ve duzelttim, hem hesaptaki ismi hemde her domaindeki registerer ismini tek tek. zaten yotube premium vs heryerde gercek ismimde yaziyor.Sonra kimlik dogrulama gonderdim. on gun sure vermis sonra ban. iste keske o ara domainleri transfer out yapsaymisim...
-
Google hizmetlerinde herhangi bir nedenden dolayi hesap dondurulursa geçmiş olsun sıçtın. Karşında dialog kurabileceğin kimse yok. Çok kötü deneyimlerim oldu Google ile. Mail hizmeti hariç hiçbir hizmetini kullanmiyorum.
-
Google dan hizmet mi alınır ahahah
iletisim kurabilecegin muhattap olabilecegin hic kimse bulamazsin
cloud hizmetinde bile iletisim icin ekstra para istiyor herifler
eskaza keyfi biseyini kapatsalar dotunu yirtsan actiramazsin
o support maillerinin hepsi yapay zeka ile okunuyo, sabaha kadar yaz karsinda gercek insan yok. hep standart yanitlar alirsin
sonuç sovuk su ic google ile calisma
googledan hizmet alanda netmaldir
kelebeksim tarafından 28/Nis/22 12:53 tarihinde düzenlenmiştir -
DevilKingtr bunu yazdı
ilk kez duyuyorum 4k'ya yakın domain var hepsini taşıdım hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım,üstelik adamlar 50 ücretsiz domain reg verdiler.
4 bin domainin tamamı senin adına mı?
şöyle bir bilgi var
Bu bilgiler ICANN tarafından zorunlu tutulur ve yalnızca kayıtla ilgili durumlarda kullanılır. Söz konusu bilgiler varsayılan olarak kendi alan adınızdan toplanır. Doğru olmayan bilgiler, alan adınızın askıya alınmasına veya iptal edilmesine yol açabilir. İletişim bilgileriyle ilgili gereksinimler hakkında daha fazla bilgi
Acaba google sadece gmail kimin adına ise onun adına domain almaya mı müsade ediyor?
-
son zamanlarda.google.ulkemizdeki bazi seylere engel koyuyor yerbildirimi olsun yada baska hizmetle.ilgili yapay zekami artik basindaki sorumlu duran bi turk dusmani yavsakmi yapiyor bilmiyorum ama bu sira cozuttu
-
bir çok kişi yazmış ama bende yazayım
google ile iletişim yolu yok
10 sene önce legal domain ve sitemdeki adsense hesabını içindeki para ile birlikte banladı
hesaba giriş bile yapmak istediğimde suspended diyor bırak iletişimi
-
Google a bu konuda mail yazdım geri dönüş şu şekilde:
Merhaba İhtiyar Mürid,
Google Domains Destek Ekibi ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Sizi bu dilde desteklemek için Google Translate kullanıyoruz. Lütfen hataları affedin.
Alan kaydıyla ilgili endişenizi aldık.
Müşteriniz için bir alan adı kaydederseniz, bu alan adı askıya alınmaz. Alanda kayıtlı iletişim bilgileri etkin, doğrulanmış ve Google Domains'de veya ödeme merkezinde kayıtlı fatura bilgileriyle eşleştiği sürece sorun yok.
Google Domains, güvenli bir ortam sağlamak için müşteri ve WHOIS ayrıntılarını rastgele kontrol eder. Bir yanıt almazsak, hesap otomatik olarak kilitlenir. Bunlar, alan adlarını askıya aldığımız durumlardan bazıları.
Google Domains'in kaydına kaydedilen tüm bilgiler geçerli, doğrulanmış ve yasal olduğu sürece sorun yok.
-
Daha önce ki domain firmasina bu alan adi ile ilgili yaptigin ödemeleri bulup göndermeye calis.
Domani senin mi degil mi onu anlamaya calisiyorlar anlasilan.
-
bende yahoo small buisness'dan domain almıştım adamlar şirketi kapatıp gitti 2 yıldır kendileri domaini yeniliyorlar ns'lerde değişmedi şansa kullanıyorum ne zaman patlayacak merak ediyorum.
-
Google da benzer onlarca sorun yaşadım
Birçok kişi yaşadı ve 50 kere söyledik godaddyden uzak durun diye.
Şu an yapman gereken telefon açmak ve Internic e sizi şikayet edicem elimdeki tüm yazışma ve evraklarla demek
sonra ilk iş domainlerini başka biyere taşımak