Google Earth
-
seLam beyLer.Öğrenmek istediğim şu.GoogLe Earthda istediğimiz yere tam oLarak nasıL giriyoruz.Sitede arkadasın birisi evinizin önündeki arabaya bakın yazmıs.Bunu tam oLarak nasıL yapabiLiriz.Ben baya kurcaLadım ama buLamadım.Yardımcı oLabiLirseniz sevinirim
-
Selam.Orda İstedigin Yeri buL Ustune İki Defa tıkLa Kendisi yavas Yavas Yakınlasmaya BasLar Yakınlasıtıgı Zamanda Faren Toplu iSe İyice Zoom Yap Sonra Sonra Geriye Dogru Geri cekiL Hersey ApaciK Meydana Cıkar Umarin Anliyabilmişsindir?
Do you Under Stand Me ?:)
-
yazdıkLarını yaptım ama oLmuyo yine girmiyo.bir yerde kaLıyo ve acılMıyo ondan sonra.mesela ankaraya giremedim.fazLa girmiyo.yapamıyormuyum acaba
-
ankara yoktu heralde.evt bende bizim evi gördüüm ama araba felan bulmak biraz zro çöok belirgin olması lazım arabanın şekli. bir ara kullanmıştım bir istanbullu görmüştüm.zaten her yeri göremiyosun.türkiyede toplasan 3/5 yer var.bu arada google earth bu görüntüüleri uydudan ve uçaklara takılan kameralardan alıyor.biliyormuydunuz.
-
o Anki GoruntuLer Online mi Yoksa Onceden KaydediLmiş bişey mi
-
OnLine oLarak bakmaya caLısıyoum önceden kaydediLmiş deiL yane.Arabayı evi gectim yoLları göremiyorum
Tam oLarak nerde hata yapıyorum acaba -
online mi görüyosun ? programın ücretlisinimi kullanıyosun yoksa kırık olanımı ben şahsen ful ver. kırık olanı kullanıyorum lakin demosuyla arasında hiç bir fark göremedim
-
Sanmıyorum Ya OnLine OLacagini Ama Tahminen HerhaLde Yani 1'er Saat ArayLa Orda GosteriLen YerLerin Uzaydan ResimLeri Cekiliyo Otomatik Olarakta Oraya Yerlesiyo Yani Saniyesi Saniyesine OLacagini Sanmiyorum Zor Yani :)
-
beyler gogle earth gorunutleri maalesef guncel degil.bilmem kac yil oncesinin goruntuleri o gordukleriniz.mesela ataturk olimpiyat stadı hala insaat halinde gorunuyo...
-
Her sekilde muhtesem bişey google earth, şimdiden dünyayı gezmiş hissediom kendimi...
-
orasi tartisilmaz.program super bisey insan
Toplam Hit: 3330 Toplam Mesaj: 13