Google Earth

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Erkek
    seLam beyLer.Öğrenmek istediğim şu.GoogLe Earthda istediğimiz yere tam oLarak nasıL giriyoruz.Sitede arkadasın birisi evinizin önündeki arabaya bakın yazmıs.Bunu tam oLarak nasıL yapabiLiriz.Ben baya kurcaLadım ama buLamadım.Yardımcı oLabiLirseniz sevinirim

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    infazci
    infazci's avatar
    Erkek

Selam.Orda İstedigin Yeri buL Ustune İki Defa tıkLa Kendisi yavas Yavas Yakınlasmaya BasLar Yakınlasıtıgı Zamanda Faren Toplu iSe İyice Zoom Yap Sonra Sonra Geriye Dogru Geri cekiL Hersey ApaciK Meydana Cıkar Umarin Anliyabilmişsindir?

Do you Under Stand Me ?:)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Erkek
    yazdıkLarını yaptım ama oLmuyo yine girmiyo.bir yerde kaLıyo ve acılMıyo ondan sonra.mesela ankaraya giremedim.fazLa girmiyo.yapamıyormuyum acaba

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    ankara yoktu heralde.evt bende bizim evi gördüüm ama araba felan bulmak biraz zro çöok belirgin olması lazım arabanın şekli. bir ara kullanmıştım bir istanbullu görmüştüm.zaten her yeri göremiyosun.türkiyede toplasan 3/5 yer var.bu arada google earth bu görüntüüleri uydudan ve uçaklara takılan kameralardan alıyor.biliyormuydunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    infazci
    infazci's avatar
    Erkek
    o Anki GoruntuLer Online mi Yoksa Onceden KaydediLmiş bişey mi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Erkek

OnLine oLarak bakmaya caLısıyoum önceden kaydediLmiş deiL yane.Arabayı evi gectim yoLları göremiyorum  Tam oLarak nerde hata yapıyorum acaba

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    online mi görüyosun ? programın ücretlisinimi kullanıyosun yoksa kırık olanımı ben şahsen ful ver. kırık olanı kullanıyorum lakin demosuyla arasında hiç bir fark göremedim

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    infazci
    infazci's avatar
    Erkek
    Sanmıyorum Ya OnLine OLacagini Ama Tahminen HerhaLde Yani 1'er Saat ArayLa Orda GosteriLen YerLerin Uzaydan ResimLeri Cekiliyo Otomatik Olarakta Oraya Yerlesiyo Yani Saniyesi Saniyesine OLacagini Sanmiyorum Zor Yani :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rtheme
    rtheme's avatar
    Erkek
    beyler gogle earth gorunutleri maalesef guncel degil.bilmem kac yil oncesinin goruntuleri o gordukleriniz.mesela ataturk olimpiyat stadı hala insaat halinde gorunuyo...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    Her sekilde muhtesem bişey google earth, şimdiden dünyayı gezmiş hissediom kendimi...

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rtheme
    rtheme's avatar
    Erkek
    orasi tartisilmaz.program super bisey insan
Toplam Hit: 3332 Toplam Mesaj: 13