folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Google Earth"De Keşfedilen İlginç Yerler

Google Earth"De Keşfedilen İlginç Yerler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    pentagram deel hacım o
    penta 5 demek :D orda 6 saydım ben

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Satanistmiyiz amk ne bilelim ayrıntısını :))

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mauselaus
    mauselaus's avatar
    Erkek
    manyaq uzaylılar: dünyayı işaretlediğimiz yerden delin gitsin a.q. :D

“Aşırı harcamalara ilişkin rakamlar, dünyadaki yoksul kesimin ihtiyaçlarını karşılamanın çok masraflı olacağı iddiasını çürütmektedir. Yoksulların yeterli gıda, temiz su ve temel eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için gereken para, insanların bir yıl içinde makyaj malzemelerine, dondurmaya ve evde beslenen hayvanların mamasına harcadığından daha azdır.” (World Watch Institute’ün ‘Dünyanın Durumu’ adıyla yayınlanan raporu, TEMA VAKFI yayınları, İstanbul 2004, 5-6)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    o tarlalardaki isaretler gercek(firefox dısında). belgeseli vardı onun discovery de. milletin tarlasına girip mahsulu eziyolar tabi rastgele deil bi sekil olusturcak bicimde. sora yukardan bakılınca ole gorunuyo. bu elemanları yakalamak icin ciftciler soteye falan yatıo ama adamlar gelmio falan guzeldi (: digerlerine bisey diyemicem bilmiom cunku

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    şimdi o yuvarlakımsı şekillere bende bi bakacam. :) bu işaretleri daha önceden görmüştüm uzaylılar mı yaptı diye haberler okumuştum. Bi bakiim. FireX teşekkürler

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek
    bu Pentagon olayi neyi simgeliyor? Bir bilginiz varmi? Israil?

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    güzelmiş harbi ya. aklıma bişey geldiiii bi tarla bulmam lazım en acilinden :)))))))

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    ZÜper VaLLa, Birde O TarLadaki ŞekLi Ekink Çemberi oLarak Düşünüyorum. UfoLarın Bıraqtığı Çember :D

Burdan BakabiLirsiniz:

http://www.siriusufo.org/responder.asp?url=html/ekin_cemberleri/ekin_cember.asp

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek
    hacı bunları kendılerı yapmıs adamlar

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    puhahah :D ne güzel lan :d

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
Toplam Hit: 4108 Toplam Mesaj: 27