Google Facebook"A Savaş İlan Ediyor...
-
klasik yorum: zenginin parası, züürtün çenesini yorar amk |':
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Microsoft ve Google'ın kulvarları ayrı. Bu kadar anlamsız bir yatırım için google kılını kıpırdatmaz.
Facebook 1 seneye kalmaz chat mekanı olur zaten. Hıyarın teki yatakhanede kurmuş sanki hiç işi gücü yok, millette bizde yatakhanede kuralım siteyi bak evde kurduk tutmadı gibi espriler yapar oldular.
Hergün en az 1 kere girdiğiniz yer? Google.
Hergün kullandığınız işletim sistemi ?
Kulvarlar ayrı. Yanlış mukayese.
-----------------------------
google un orkutunu hiç duymadın galiba ? orkutta facebook gibi bişey.
google nerede kuruldu ? garajda ;)
hıyarın teki dediğin kişi , şu an 15 milyar doların sahibi . -
15 milyar dolarlık yapı sahibi 240 milyon dolarlık adam.
Ama sadece adam. Facebook gibi da orkut gibi siteler her zaman düşer. Anlatmak istediğim buydu.
Bir sistemin gidişatını insan belirliyorsa o sistem inmeye mecburdur. Her zaman laçkalaşır.
Şimdiden youtube'ta ti-ye alınmaya başladı.
Ben facebook'a 3 sene veriyorum.
-
euheuehe cepheler yerinde, microsoftluk bisey varsa alayini yer.
-
the_impossible bunu yazdı:
aynen çok abartıyorlar :| bide google facabook'u hackler felan :) sonra "Hacked By Google " yazar :) amaçları haber olsun.
zuhaha hacked by google :=))Guselmiş. -
facebook mudur nedir hiç tutmadım orayı.tv de haberi çıktı öyle bi anlatıyorki sanırsın devrim olmuş bi bakiim dedim.aşk arkadaşlık sitesiymiş.rezillik başka bişey deyil.
şu teneke kutudan sıklıyorum bazen.bilgisayr bilgisayar bilgisayar neymiş lan bu annah.
-
facebookun 1 seneye kalmaz boku cıkar giderek yonjalaşıyor amk eski arkadas falan hikaye ota boka grup kuruluyor bide ayar oldum