Google Hacker Versiyon

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

evet hatırladım bunu. ama tekrar girip bakamadım zira google yasaklı benim pc'de.

ki zaten !bence! böyle bir ironi yapılması bile tamamen oksimoron.

espritüel dilde bile olsa, "hacker" ve "google" kelimelerini yan yana görmek...

startpage rulz. opera'da anasayfalarında bug vardı onu da düzelttirdim bu arada.

( +++ opera kullanmıyorum artık. son sürümde startpage'i arama motoru olarak ekleyemiyoruz. google'a sıfırlanıyor sürekli. bildiğin dayatma var. google karşıtı biri olarak chromium (evet open source, log göndermiyor hiç bir yere) kullanarak idare etmeye çalışıyorum. )

CodeInside tarafından 01/May/13 00:11 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

edit var dediler geldik

bu arada ffciyim bende google karşıydım ama pek yemedi :D yandexe alışamadım  yahooyu bile denedim ama o performansı onlarda bulamadım :F

zone tarafından 01/May/13 00:06 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    CodeInside bunu yazdı

evet hatırladım bunu. ama tekrar girip bakamadım zira google yasaklı benim pc'de.

ki zaten !bence! böyle bir ironi yapılması bile tamamen oksimoron.

espritüel dilde bile olsa, "hacker" ve "google" kelimelerini yan yana görmek...

startpage rulz. opera'da anasayfalarında bug vardı onu da düzelttirdim bu arada.

( +++ opera kullanmıyorum artık. son sürümde startpage'i arama motoru olarak ekleyemiyoruz. google'a sıfırlanıyor sürekli. bildiğin dayatma var. google karşıtı biri olarak chromium (evet open source, log göndermiyor hiç bir yere) kullanarak idare etmeye çalışıyorum. )

Son sürümde denedim,hızlı başlatta da,boş sekmelerde de aktif olarak startpage kullanılabiliyor.

Öntanımlı olarak google yerine kullanılabiliyor test ettim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

Son sürümde denedim,hızlı başlatta da,boş sekmelerde de aktif olarak startpage kullanılabiliyor.

tarayıcıyı restart ettin mi? google'a dönüyor bütün arama motorları. bu bir bug mu ondan da tam olarak emin değilim ben. ciddi ciddi bilinçli yapıldığını düşünmeye başladım. opera'nın blink'e (google'ın yeni motoru) geçeceğini herkes biliyor. resmen dayatma, yakıştıramadım opera'ya. my.opera'da olmasa opera ile bağımı tamamen kesecektim :|

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    CodeInside bunu yazdı
    pcdoktor636 bunu yazdı

tarayıcıyı restart ettin mi? google'a dönüyor bütün arama motorları. bu bir bug mu ondan da tam olarak emin değilim ben. ciddi ciddi bilinçli yapıldığını düşünmeye başladım. opera'nın blink'e (google'ın yeni motoru) geçeceğini herkes biliyor. resmen dayatma, yakıştıramadım opera'ya. my.opera'da olmasa opera ile bağımı tamamen kesecektim :|

Restart atmayı denemedim,ama eklenti oluşturulup restart sonrasında da kalıcı hale getirilebilir aslında.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

Restart atmayı denemedim,ama eklenti oluşturulup restart sonrasında da kalıcı hale getirilebilir aslında.

neredeyse 1 ay oldu, (belki de geçmiştir bile) en ufak bir fix çıkmadı. forum'larda o kadar adam bağırdı. ve benim gibi adamlar da (startpage kullanmak zorunda olan) kaç kere bug report ettik, developer blog'larında derdimizi anlattık, adamların umrunda değil. bu kadar büyük ve göze batan bir sorunu görmezden gelmeleri imkansız. bu bir sorun değil. bilinçli yapılan bir durum. opera'nın google ile ilişkisi var ve ben bu durumu kabul edemem. chromium çok güzel, tavsiye ederim.

Toplam Hit: 2645 Toplam Mesaj: 17