folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Google Hangouts Üzerinden Sabit Hatlara Ücretsiz Arama Yapın

Google Hangouts Üzerinden Sabit Hatlara Ücretsiz Arama Yapın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Bildiğiniz üzere türkiye ve belçikada bir takım terör olayları gerçekleşti bu sebeple özellikle belçikadaki saldırı sonrası google hangouts üzerinden türkiye ve belçikadaki sabit hatları aramayı ücretsiz yaptı

bilmeyenler için hangouts uygulaması skype ın neredeysebire bir aynısıdır ancak daha temizi daha sadesidir. iOs ve Android uygulamaları üzerinden 

Türkiyedeki tüm sabit hatları ücretsiz arayabilirsiniz. Haberlerdede çıktı zaten

5MSKIOb.png (720×589)

http://www.webtekno.com/internet/google-dan-buyuk-jest-hangouts-aramalari-turkiye-ve-belcika-icin-ucretsiz-h15580.html

http://www.gazetevatan.com/google-hangouts-ucretsiz-927403-teknoloji/

Test ettim ve ses kalitesinin çok iyi oldugunu söylemeliyim , enpara gibi 0850 ile başlayan bankaları arayabildim , 444 lü numaralara arama yapamadım 0252 li numara gibi sabit hatları da arayabildim

Aradığınız kişi sizin numaranızı görmüyor , gsm numarası çevirmek isterseniz para talep edecek veya hesabınızda bakiye varsa ordan çekecektir iyi forumlar :)

hangouts app

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.talk&hl=tr

https://itunes.apple.com/tr/app/hangouts/id643496868?mt=8

5434.jpg (449×800)

PanxeR tarafından 23/Mar/16 21:11 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

sagolasin hocam simdi evi aradim ben de :) yurtdisindan da calisiyor yani ip kisitlamasi vs yok guzel oldu bu. Umarim kalici yaparlar :)

bu arada ses kalitesi pek iyi degildi, belki evdeki tel ile ilgili olabilir, arkadan hisilti geliyordu

unbalanced tarafından 23/Mar/16 21:23 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @Panxer, tskler ilginçmiş

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yarın öbür gün operatörler işimizi bozuyor diye erişim engeli çıkarırsa şaşırmam. Google şu işin üstüne düşse Skype'ı bitirir. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek

Mezarcı seniii

-
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Neden bende hangoutsa katılması için davetiye gönder diyor. Arayamıyorum sabit numarayı.

edit: Hangouts Çevirici programını indirdim. Hangouts o program üzerinden arama yapabiliyor.

whoobay tarafından 24/Mar/16 09:04 tarihinde düzenlenmiştir

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    whoobay bunu yazdı

Neden bende hangoutsa katılması için davetiye gönder diyor. Arayamıyorum sabit numarayı.

edit: Hangouts Çevirici programını indirdim. Hangouts o program üzerinden arama yapabiliyor.

android denemedim ios da tek program

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

İşin kötü yanı, sohbet amaçlı kullanmak biraz zor. Sabit hat kullanan insan sayısı kalmadı denebilir. Kurumsal işler için birebir. Sabit hat kullanan bir sevgili bulmak lazım :)

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    whoobay bunu yazdı

İşin kötü yanı, sohbet amaçlı kullanmak biraz zor. Sabit hat kullanan insan sayısı kalmadı denebilir. Kurumsal işler için birebir. Sabit hat kullanan bir sevgili bulmak lazım :)

Oda doğru. Bakıyorum son aramalarıma en son sabit hatlı olarak çift lavaşlı adana söylemek için dürümcüyü aramışım. :)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 1635 Toplam Mesaj: 9
hangouts hangouts ücretsiz tbt liye beleş agaya beleş