Google Hırsız Çıktı (Admob)
-
Uygulama günlük 300-200 bazen 600 700 görüntü alıyor reklam görüntüsü ama adamlar 10 günde 0.03 TL para vermişler. Sebebi ne ben mi yanlış yapıyorum birşeyleri?

-
Hocam millet babasının hayrına uygulama içi satın alma yapmıyor demekki.
-
reklamdan para kazanmayı bu kadar basite indirgemeyin projelerinizde reklamdan para kazanacaksanız önce kullanıcı kitlenizin kategorinizin bgbm oranlarına bi bakın
-
@GUS : Hocam , 3 martta 20 gösterim'e 0.18 TL para vermiş fakat 18 martta 600 Görüntülenmeye 0.1TL vermiş. Reklamın görüntülenmesine göre vermiyor mu parayı ?
Birde ekstra olarak Gösterim Ücreti + Tıklanma ücreti değil mi ?
-
gosterdigi reklamlara gore BGBG (Bin Gosterim Basina Gelir) orani degisiklik gosteriyor.. Reklamlari engelle / izin ver kismindan kazanclari dusuk reklamlari engelleyip bos, dusuk getirili reklamlari engelleyebilirsin.. bunun yaninda neredeyse hic para odemedigi google in kendi reklamlari ve facebook reklamlarini url girerek engellebilirsin.. bedavadan reklam gostermemis olursun
-
@hackingo böyle birşey nasıl yapılır ki ? Reklam gösterirken süzgeçten geçiremeyiz ki ? yani buna izin vermiyordur bence yoksa adamlar aptal olmasa gerek. Ha şayet böyle birşey varsa araştırıp eklerim onu . ve uygulama içi reklam yapsam bile %40'ını google alıyormuş sanırım. Saçma salak işler ya. Hem Android developer olcan hemde para kazanmayacan . :D mobil uygulama yazmayı bırakasım geldi. gidip şirketlere tabletler ile bütün şirketin etkileşim içinde olacağı bi uygulama yapsam daha karlı olur.
-
MhmdAlmz bunu yazdı
@GUS : Hocam , 3 martta 20 gösterim'e 0.18 TL para vermiş fakat 18 martta 600 Görüntülenmeye 0.1TL vermiş. Reklamın görüntülenmesine göre vermiyor mu parayı ?
Birde ekstra olarak Gösterim Ücreti + Tıklanma ücreti değil mi ?
Detaylı bi konu bu aslında ama şöyle özetliyim sen gösterim degil reklam tıklaması karşılıgında para alırsın o bgbg dediği şey tahmini 1000 gösterim başı gelirdir.
-
@GUS peki bu reklamı ben açılır pencere şeklinde yaparsam ne olur ?
EDİT: Yani bi buttona tıkladı yeni sayfa açılınca büyük bi Reklam panosu şeklinde oluyor ya sağ üstte kaldırabiliyorsun
MhmdAlmz tarafından 26/Mar/16 15:52 tarihinde düzenlenmiştir -
MhmdAlmz bunu yazdı
@GUS peki bu reklamı ben açılır pencere şeklinde yaparsam ne olur ?
EDİT: Yani bi buttona tıkladı yeni sayfa açılınca büyük bi Reklam panosu şeklinde oluyor ya sağ üstte kaldırabiliyorsun
TO oranin kaç ? TO oranin düşükse böyle şeylere başvurursun mobil için tam bilmiyorum ama web için %3 den düşükse böyle bir işe girişirsin yoksa zararlı çıkarsın
-
@GUS : %0.32 diyor
-
reklam yerleşimi optimizasyonunu web için ücretli bi şekilde yükselten insanlar var. web için kendim araştırıp bulmuştum. mobil içinde olabilir, adsense ban yemeyecek şekilde yabancı forumlarda bi arama yapmanda fayda var