Google Hırsız Çıktı (Admob)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Uygulama günlük 300-200 bazen 600 700 görüntü alıyor reklam görüntüsü ama adamlar 10 günde 0.03 TL para vermişler.  Sebebi ne ben mi yanlış yapıyorum birşeyleri?  

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Hocam millet babasının hayrına uygulama içi satın alma yapmıyor demekki.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

reklamdan para kazanmayı bu kadar basite indirgemeyin projelerinizde reklamdan para kazanacaksanız önce kullanıcı kitlenizin kategorinizin bgbm oranlarına bi bakın

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

@GUS : Hocam , 3 martta 20 gösterim'e 0.18 TL para vermiş fakat 18 martta 600 Görüntülenmeye 0.1TL vermiş. Reklamın görüntülenmesine göre vermiyor mu parayı ?

Birde ekstra olarak Gösterim Ücreti + Tıklanma ücreti değil mi ?

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackingo
    hackingo's avatar
    Erkek

gosterdigi reklamlara gore BGBG (Bin  Gosterim Basina Gelir) orani degisiklik gosteriyor.. Reklamlari engelle / izin ver kismindan kazanclari dusuk reklamlari engelleyip bos, dusuk getirili reklamlari engelleyebilirsin.. bunun yaninda neredeyse hic para odemedigi google in kendi reklamlari ve facebook reklamlarini url girerek engellebilirsin.. bedavadan reklam gostermemis olursun

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

@hackingo böyle birşey nasıl yapılır ki ? Reklam gösterirken süzgeçten geçiremeyiz ki ? yani buna izin vermiyordur bence yoksa adamlar aptal olmasa gerek. Ha şayet böyle birşey varsa araştırıp eklerim onu . ve uygulama içi reklam yapsam bile %40'ını google alıyormuş sanırım. Saçma salak işler ya. Hem Android developer olcan hemde para kazanmayacan . :D mobil uygulama yazmayı bırakasım geldi. gidip şirketlere tabletler ile bütün şirketin etkileşim içinde olacağı bi uygulama yapsam daha karlı olur.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

@GUS : Hocam , 3 martta 20 gösterim'e 0.18 TL para vermiş fakat 18 martta 600 Görüntülenmeye 0.1TL vermiş. Reklamın görüntülenmesine göre vermiyor mu parayı ?

Birde ekstra olarak Gösterim Ücreti + Tıklanma ücreti değil mi ?

Detaylı bi konu bu aslında ama şöyle özetliyim sen gösterim degil reklam tıklaması karşılıgında para alırsın o bgbg dediği şey tahmini 1000 gösterim başı gelirdir. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

@GUS peki bu reklamı ben açılır pencere şeklinde yaparsam ne olur ?

EDİT: Yani bi buttona tıkladı yeni sayfa açılınca büyük bi Reklam panosu şeklinde oluyor ya sağ üstte kaldırabiliyorsun

MhmdAlmz tarafından 26/Mar/16 15:52 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

@GUS peki bu reklamı ben açılır pencere şeklinde yaparsam ne olur ?

EDİT: Yani bi buttona tıkladı yeni sayfa açılınca büyük bi Reklam panosu şeklinde oluyor ya sağ üstte kaldırabiliyorsun

TO oranin kaç ? TO oranin düşükse böyle şeylere başvurursun mobil için tam bilmiyorum ama web için %3 den düşükse böyle bir işe girişirsin yoksa zararlı çıkarsın 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

@GUS : %0.32 diyor 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

reklam yerleşimi optimizasyonunu web için ücretli bi şekilde yükselten insanlar var. web için kendim araştırıp bulmuştum. mobil içinde olabilir, adsense ban yemeyecek şekilde  yabancı forumlarda bi arama yapmanda fayda var 

Toplam Hit: 2224 Toplam Mesaj: 12
admob