Google Hizmetiyle İlgili Bir Soru
-
Arkadaşlar son zamanlarda şu meşhur olan ( öncedende varmıydı bilmiyorum ) sokakları dahi gösteren hizmetindeki resimler anlıkmı yoksa belli saatte bir o anki görüntü güncelleniyormu. Çünki haber sitelerinde görüyorumda şurda burda öyle tesadüfen çekilmiş uygunsuz veya hoş olmayan resimler var. Mesela adam E5 kenarında işerken yakalanmış. Google da orda gezerken o anda bi anlık çekilmiş resimmi yoksa online gibi birşeymi acaba ?
-
o görüntüler çok eski google earth ilk çıktığından beri bi daha yenilenmedi yenilendiyse bile yine çok eski 4 yıllık en az.
-
street wiew resimleri online değil hoca önceden resimleri bir araç ile çekliyolar
bu araçın googlenin street wiew için kullanıldığı söyleniyo -
Yunus-Emre bunu yazdı:
-----------------------------street wiew resimleri online değil hoca önceden resimleri bir araç ile çekliyolar
bu araçın googlenin street wiew için kullanıldığı söyleniyo
-----------------------------peki hocam o resmin güncelliği nedir ? yani 1 ay öncesinemi ait günde bir an yenileniyormu neye göre acaba
-
hayırdır la manitayla ters bir durumda görüntülenmekten mi tırsıyorsun :W
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------
hayırdır la manitayla ters bir durumda görüntülenmekten mi tırsıyorsun :W
-----------------------------ya beni nasadan bile izleyemez o ayrı bir durumda :P Ben onu izlicem sürekli gözümün altında dursun :D
-
hocam Googlenin bu araçları ile casus kameralar yollardan caddelerden anlık kamera görüntüleri alıyorlar Bu uygulama Google earthın ilk çıktığı zamandan beri var bazılarının iddia ettiği gibi uydu üzerinden anlık görüntüler alınmıyor tabi :D