folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Google Hizmetlerine Erişemiyorum - Network Uzmanlarına Çağrı

Google Hizmetlerine Erişemiyorum - Network Uzmanlarına Çağrı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

kızılaya giden paraların yerine ulaştığına çok inanmıyorum. diğer yandan hem daha güvendiğim bir kurum olması hem de holynin klavyesinden telaffuz edilmiş bi isim olması sebebiyle mehmetçik için bağış yaptım.

tekrar teşekkürler =)

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

kızılaya giden paraların yerine ulaştığına çok inanmıyorum. diğer yandan hem daha güvendiğim bir kurum olması hem de holynin klavyesinden telaffuz edilmiş bi isim olması sebebiyle mehmetçik için bağış yaptım.

tekrar teşekkürler =)

Teşekkürler hocam.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Sorun modemin tplink değil uzaktan bağlantıya açık ve default k.adı/şifre kullanıyor olması :)

Uzaktan bağlantıyı kapatıp arayüz şifresini değiştirirsen sıkıntı tekrar etmez hocam.

Balyoz99 tarafından 31/May/14 00:32 tarihinde düzenlenmiştir

arbeit macht frei
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    Balyoz99 bunu yazdı

Sorun modemin tplink değil uzaktan bağlantıya açık ve default k.adı/şifre kullanıyor olması :)

Uzaktan bağlantıyı kapatıp arayüz şifresini değiştirirsen sıkıntı tekrar etmez hocam.

tplink modemlerde şöyle bi sıkıntı var. kafasına göre 2-3 ayda bir şifresini değiştiriyor. daha doğrusu bloke ediyor. artık reset atıp yeniden şifreleri girmeden random modem şifresine ulaşamıyosun.

benim başıma da bu geldi ve ttnet kullanıcı şifresi kayıp olduğundan reset de atamadım.

buradan şunu anlıyoruz ki problem şifrenin standart arayüz şifresi olması değil tplinkin bizzat kendisi hatta bu sorun yüzünden iki kere kendisi.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    Balyoz99 bunu yazdı

tplink modemlerde şöyle bi sıkıntı var. kafasına göre 2-3 ayda bir şifresini değiştiriyor. daha doğrusu bloke ediyor. artık reset atıp yeniden şifreleri girmeden random modem şifresine ulaşamıyosun.

benim başıma da bu geldi ve ttnet kullanıcı şifresi kayıp olduğundan reset de atamadım.

buradan şunu anlıyoruz ki problem şifrenin standart arayüz şifresi olması değil tplinkin bizzat kendisi hatta bu sorun yüzünden iki kere kendisi.

Bilmiyorum hocam. Başta bilgisayara bulaşan/yüklenen yazılımın yol açtığını düşünmüştüm ama evinde pc kullanmayan kişide de sorun olduğunu görünce direk modem ayarlarından şüphe ettim.(ortak noktalar default arayüz şifresi ve uzaktan erişime açık olmasıydı)

arbeit macht frei
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZINDIK
    ZINDIK's avatar
    Erkek

Advertorial/Konu Dışı =D

Modem'in mimarisi yeterli ise evet, virüs bulaşabiliyor.

MIPSel , MIPS, ARM, PPC, SuperH...

Çoğu kişinin dışarıya açık modem/routerlarını varsayılan şifreleri ile bıraktığını düşünür isek, milyonlarca modem/router barındıran botnet ağları kuruluyor. Hatta bu dediklerimi yapabilen irc üzerinden yönetilen, port tarama, ddos vb. özellikleri olan botnetler mevcut. Tabi ne kadar etkili olur, orası meçhul..

ZINDIK tarafından 31/May/14 02:22 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    Balyoz99 bunu yazdı

Bilmiyorum hocam. Başta bilgisayara bulaşan/yüklenen yazılımın yol açtığını düşünmüştüm ama evinde pc kullanmayan kişide de sorun olduğunu görünce direk modem ayarlarından şüphe ettim.(ortak noktalar default arayüz şifresi ve uzaktan erişime açık olmasıydı)

uzaktan erişim tamam da şifre kesinlikle default değildi. o sebeple ben kendim bile çok uzun zamandır arayüze erişemedim.

Toplam Hit: 2941 Toplam Mesaj: 28