Google In Yeni Servisi Helpouts ( Ne Vereyim Abime )
-
Google resmi blogundan duyurduğu yeni servisi
Helpouts ile istediğiniz bir konunun uzmanından gerçek zamanlı olarak yardım almanızı sağlayacak.
Örneğin yemek yapmaktan tadilat işlerine, bilgisayar sorunlarından müzik derslerine kadar her türlü konuda uzman kişiler tarafından videolu olarak destek alınabilecek. Sitede uzman olabilmek ücrete tabii. Yardım/destek almak ücretli olduğu gibi ücretsiz servisler de yer alacak. -
Türkiye için geçerli mi? ve hatta türkçe sayfası yok mu şu anlık?
-
Bolvadinli bunu yazdı
Hayırdır google dan önce türkiye piyasası için proje fikrimi geldi aklına :D
Google dayı bildiğimiz gibi önce amerika için çıkartır, daha sonra resmi dili ingilizce olan ülkelere yayar, en sonda ise ülke ülke açılmaya başlar
-
iLLuMiNaTi bunu yazdıBolvadinli bunu yazdı
Hayırdır google dan önce türkiye piyasası için proje fikrimi geldi aklına :D
Google dayı bildiğimiz gibi önce amerika için çıkartır, daha sonra resmi dili ingilizce olan ülkelere yayar, en sonda ise ülke ülke açılmaya başlar
Yok daha neler.Bende bildiğim işi yaparım, google'da uzman olmak istedim bir an.
-
Google her bir görüntülü görüşmeden yüzde 20 pay alıyor ve eğer umduğunuz gibi bir hizmet bulamazsanız paranızı geri iade etme garantisi sunuyor. Ayrıca sadece İngilizce mi bu servis?
-
hizmetin bokunu çıkardılar
-
hangouttan farkı ne hocam ?
-
çok abartılı yani gerçek zamanlı olması çok acayip :) işte bunlar hep para
-
böyle bişeyde varmış
https://www.udemy.com/objective-c-programlama-dili-egitimi/?dtcode=hqb8zitc
-
Türkiyede bedava hizmetleri canı sıkıldıkça millet laf olsun diye arar dalga falan geçer 1 ay sonra kapatırlar hizmeti Türkiyeye.
-
u235 bunu yazdı
Türkiyede bedava hizmetleri canı sıkıldıkça millet laf olsun diye arar dalga falan geçer 1 ay sonra kapatırlar hizmeti Türkiyeye.
bide bu işin adulta dökülme süreci var