folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Google İşi İyice Sıkı Tutmaya Başladı Çok Sağlam Güncelleme Geldi Ve Geliyor

Google İşi İyice Sıkı Tutmaya Başladı Çok Sağlam Güncelleme Geldi Ve Geliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

nerden başlasak..

Evet bundan 2 hafta önce google dalgalanmaları başladı.

Bu googlenin kendi algoritma güncellemesiydi. işin ilginci her ay ( genelde ) olan güncelleme 3 aydır olmuyordu en son nisanda olmuştu.

Ve kara cuma olarak adlandırılan gün google güncellemesi geldi.. ama sağlam geldi..

kendi tecrübemde olan google web master tools dan index silinmesi hakkındaki ya bi yanlışlık olmuştur durumu netliğe kavuştu.

google artık internet çöplüğünün karşısını almak için DMCA daki şikayetleri baz almaya başlamış..

Dmca : Bazı bloglarda veya sitelerde dikkatinizi cekmistir dmca sitenizdeki yazılarınızi iceriklerinizi koruma amaclı acılmıs ücretsiz hizmettir. Üye olan herkesin takedown hakkı bulunmaktadır. Takedown kabaca sökmek, indirmek anlamına gelmektedir

mart nisan mayıs gibi aylarda normal silinme 400k 500k seviyesinde iken ağustos ortalarında 1.500k oranına yükseldi.

http://www.seroundtable.com/google-dmca-increase-15620.html

Falan felan derken artık google internet çöplüğünün karşısını almak ve site dışı seo kirliliğinin önünü almak için fena bir güncelleme serisiyle geliyor.

Tartışmalar tartışmalar..

http://www.webmasterworld.com/google/4488426.htm

İşin türkçesini anlaşılabilir mealini daha sonra ekleyecem kafam follofoş oldu.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

buradan çıkıcak sonuç özgün, kaliteli siteler ile az özgün hacklinkli siteler tırmanacak ama hala hacklink kullanımına bi engel olamadı. Hacklinki yemeyide başarırsa gönlümde taht kuracaksın Google :} bende hitler neden artmaya başladı hazirandan beri içerik girmiyorum diyodum sonra baktım ki google güzel bir güncelleme yapmış. Hatta gaza gelerek tekrar içeriklere başladım :D

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sRcN bunu yazdı

buradan çıkıcak sonuç özgün, kaliteli siteler ile az özgün hacklinkli siteler tırmanacak ama hala hacklink kullanımına bi engel olamadı. Hacklinki yemeyide başarırsa gönlümde taht kuracaksın Google :} bende hitler neden artmaya başladı hazirandan beri içerik girmiyorum diyodum sonra baktım ki google güzel bir güncelleme yapmış. Hatta gaza gelerek tekrar içeriklere başladım :D

Öncelikle şunu diyim. Geçenlerdede söylemiştim ve görmüştük. Bazen googlede arama yaparken linkin altında şu uyarıyı görüyoruz " bu site sahibi dışında değişikliğe uğramış olabilir vs.. vs.. gibi bişey )

Nisan güncellemesinde yukardaki webmasterwords de ve twitterdede görülmüştü ; Google kaliteli internet için süprizlerle geliyor şeklinde mühendislerin açıklamaları vardı

Google algoritmasını test ediyor ve yeterliliğe ulaştığı anda hacklinklere çok fena darbe vuracak.

Şu dmca ile sınırlı olsada deli bir temizlik başladı. Verdiğim linkteki grafiksel rakamlara bakın anlarsınız.

Not : dmca kaydınızı yapın yazıalrınızı korumaya alın sonra görürseniz başka yerde şikayet edin.

Kısacası bot devri kapanıyor. c/p cilerde artık göze batmayana kadar devam.. nasıl olsa bi ara göze batarlar..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

bloggerlara bişey olmuyo heralde

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

google bu sıralar webmasterlara göz açtırmıyo cidden. Her forumda bu dertten şikayetçi herkes.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    5 tir adsense başvuruyorum sırf sitemi denemek için günlük 15-20 tekil var.
    goohlee her seferinde önce bi dneme kodu verior arkasına bi mail daha geliyor. siteniz şimdilik falan filan...
    en son gelen maiö google politikalrına uymadığı için falan diyordu...
    çok zorlaştı bu adsense işi sanırım.

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    geçmiş olsun öncelikle herkese(webmasterlara), yazılımcılara yegane önerim spinner geliştirin ve kullanılabilirliği arttırın çünkü gidişat kötü. Ekstra yapılabilecek ne varsa erotik bahsetmiş, hacklink öldü artık başınız sağolsun.

Çok sıkılıyom
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

satır satır aynı tespitler mi olur arkadaş..

bu verdiğin tavsiyeler yakın zamanda altın değerinde olacak hoca, ellerine sağlık

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

film siteleri için fragman  yükleyeren video backlink alma devri bitti.

sakın denemeyin bile.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Çok yorgunum çiziğimi atim gelişmeleri takip etcem. ErotikPanda nın konuları altın değerinde maşallah. DMCA mı ne ona kayıt olayım kendime gelince yazıları korumaya alalım. Bu gelişmeler sonucunda ne gibi tavsiyelerde bulunursuz doktor bey bize :) 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

şu sıralama dalgalanması dursada artık bizde tam yerimizi görsek bi bakıyorum 2. bi bakıyorum 12.ci :D anlayamadım...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
Toplam Hit: 2465 Toplam Mesaj: 21