Google Maps Evin Konumunu Buluyor.. Önüne Geçme...
-
bende göstermedi :)
-
SpyBreaK bunu yazdı
bende göstermedi :)
bende de göstermedi harita Amerikanın Üstünde Dönüp Duruyor :)
-
500m sapmayla buldu bendede:
-
Ubuntu 12.04 ile Chrome ile bahsedilen noktaya tıklayınca "Google Haritalar konumunuzu kullanma iznine sahip değil."
Bu arada herhangi bir akıllı telefon kullanmıyorum.
-
bunları bizden başka kimler görebiliyor?
-
Nah izin veririm :D
-
Google'ın basitçe söylediğini Firex arkadaş detaylıca açıklamış konudan tam olarak anlamayanlara ( benim gibi )
Wireless olayını düşünmemiştim.
Google gizlilik bilgilerinde şöyle demiş:
" Konum bilgileri
Konum bilgileri etkin olan bir Google hizmetini kullandığınızda, mobil cihazınızın gönderdiği GPS sinyalleri gibi gerçek konumunuz hakkında bilgiler toplayabilir ve bunları işleyebiliriz. Konum belirlemek için, cihazınızın yakındaki Kablosuz erişim noktaları ve baz istasyonları hakkında sağlayabileceği sensör verileri gibi çeşitli teknolojileri de kullanabiliriz. "@KaptanMagaraAdami
Tarayıcıdan reddetmişsin sen o yüzden o yazı gözüküyor, tarayıcı ayarlarından izin ver dersen konum bilgin gözükür, ama o bilgi yazısı google istese senin konum bilgini bulamaz demek değil bence.
Sadece ilkeli, hukuklu çalışırım diye takıldığından onaylattırıyor sonra konum bilgini gösteriyor, onaylamazsan göstermiyor.
-
bende de ıskaladı şehri bile tutturamadı.
ama insanları kıllandırmayalım diye arada bir yanlış gösteriyor olabilir.
-
Amerika Birleşik Devletleri
Mevcut konumunuz değil mi? Düzeltin ▼
ili bulabildi bende anca :)
edit: FF Comodo Dragon, IE, Chrome, Maxthon hepsinde il merkezini gösteriyo. ilçeyi bulamadı amk.
joe_black tarafından 27/Oca/13 13:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Bütün izinler kapalı. Bi skim bulamadı.