Google Maps Street View Türkiye'de
-
mkyb bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
bu yeni mi yahu ? allah allah :D
Bu gece yarısından sonra yayınlandı. Acaba nasıl bir kamera kullanıyorlar çekim için ?
1) GPS Anteni
2) 15 adet özel yapım 5.1 mm kamera lensi
3) Lenslerin buğulanması önleyici
4) Buğu önleyici tüp
5) Güç ve veri kablosu
6) USB girişi
7) Açıp kapatma tuşu
8) Şarj girişi -
Bizim sokağım oralardan falan baya önce geçmişler herhalde. Tekel bayilerindeki efes logosu var çünkü. Galiba 2 sene önce kaldırılmıştı o logolar.
-
RETRET bunu yazdı
Yandexin de google ın da ana sayfasına koyayım drone diye bir şey var dünyasını siktimin yerinde. Sırta çanta takmak da ne oluyormuş, hazırlarsın mathlabdan güzergahı seri şekilde geçer çatır çutur. Bir suriyeli mülteci steve oral job kadar olamadılar vizyonu dar ibnelerin, bazen şüpheleniyorum binali yıldırım bunlara el mi verdi de vizyonları misyonları daraldı, son 3 senedir gerizekalı gerizekalı işler yapıyorlar.
Türkiye'de olsa keleşle tararlardı drone'yi evdekileri röntgenliyorlar diye. Google mal değil.
-
-
Yuhh yani adamlar aşmış yandex kapak değil bildiğin çuval olmuş çıkmaz sokağı geçtim adam dağın başındaki evin bahçesine girmiş yani bu kadar olur
-
mkyb bunu yazdı
slmarlq tarafından 23/Eki/15 16:55 tarihinde düzenlenmiştir
sazan gibi gittim bu sokağı aradım aq :) -
yok artık aga ya
-
Bu görüntüleri nasıl birleştiriyorlar ?
Hareketi sağlamak için görüntüye zoom yapıyorlar dimi ?
Zoom' un bittiği noktada yani pikseller belirleşmeye başladığında diğer fotoyu açıyorlar sanırım.
Hangi aralıklarla foto çekeceklerini nereden biliyorlar ?
Bana şu olayı bi anlatın :D
-
Yandex ile geçen yıl yazın baktığım sokakların bazıları Google'da yok. Ara sokakta değil. İzmir gibi bir şehrin göbeğinde nasıl atlamışlar hayret.
Daha geniş çaplı olması bakımından Google'ın ki daha iyi tabi. Ama Yandex bunu zaten uzunca süredir sağlıyordu (büyük şehirler çapında olsa da). Devrim niteliğinde bir şey değil.
-