Google One Kullanici Degiisikligi
-
mkyb bunu yazdı
Turkcell'in Lifeboxu şaka maka F/P oldu. 2,5 TB yıllık 480 TL. En ucuz paket 250 GB 170 TL.
indirme/yükleme hızlarında kısıtlama var mı?
-
C10H15N bunu yazdımkyb bunu yazdı
Turkcell'in Lifeboxu şaka maka F/P oldu. 2,5 TB yıllık 480 TL. En ucuz paket 250 GB 170 TL.
Cok güvenlikli görünüyor (:
-
underzero bunu yazdıC10H15N bunu yazdımkyb bunu yazdı
Cok güvenlikli görünüyor (:
comradlara daha çok güvenirim
-
Yoksa siz buluta verilerinizi şifrelemeden mi atıyorsunuz ? Winrar ile şifrelerim şifreyede Arapça, Rusça harfler ve bolca rakam yazarım öyle yüklerim. Google'a bile güven olmaz. Geçen sene bazı kullanıcıların resimleri silinmişti.
-
abiler şimdi baktım bana mart ayından sonra 200 gb için 80 tl olcak demişler. Bana ucuz fiyat çekmişler sizinki neden bu kadar pahalı ?
-
VEXTA bunu yazdı
abiler şimdi baktım bana mart ayından sonra 200 gb için 80 tl olcak demişler. Bana ucuz fiyat çekmişler sizinki neden bu kadar pahalı ?
Aylık o biz yilliktan bahsediyoruz benim yillik aynisi 199 tl suan
-
Ocakta yenilemiştim bende. Şaşırdım fiyat değişmemişti :)
Meğer google şubatı bekliyormuş :)
-
Fiyatlar malum, şu konudaki NAS cihazını hatırlatmak isterim müsaadenizle:
https://www.tahribat.com/forum/bu-urunler-kacmaz-nas-wifi-mesh-apple-urunleri-259497 -
cukurova bunu yazdı
Eki 2024 de 2 TB google one aile aboneliği için 499,99 TL ödemişim. Şimdi aynı pakete 2k diyor. Fiyatı 4 ayda %400 artmış. ohaaa diyorum.
aynı durumdayım :/
Hatta uygun diye hanıma da aldım. 4k'lık olduk..
-
Arkadaşlar bende 2 tb vardı ekimde bitiyor. bana 100 gb çıkmıyor bunu nasıl yapabiliriz. 2tb olan çıkıyor. Fiyatıda baya sağlam çıkarmış. Bir önerisi olan varmı?