Google Panda Güncellemesi 08.06.2012 (3.7)
-
Sıçtımın pandası tekrar güncellendi.
Panda 3.7 veri güncellemesi Cuma'dan itibaren devreye girdi. İngilizce ve diğer dillerde arama sonuçlarının %1'ini etkiledi.http://www.seroundtable.com/google-panda-3-7-15281.html
http://www.webmasterworld.com/google/4463968.htmDedikodular : 1 - Sosyal aglarda paylasimlar daha da onemli olmaya basladi.
2 - 3.8 güncellemesinde hack linklere savaş açacak
Gerçekler : 1 - Cumadan beri %30 oranında hit düşüşü yaşayan çoğu türk web sitesi sahibi ana avrat pandanın coderlerine rahmet okumakta
-
penguen panda Siradaki hayvan guncellemesi nedir acaba ...
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------penguen panda Siradaki hayvan guncellemesi nedir acaba ...
-----------------------------Ayı olur sanırım :)
-
sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------penguen panda Siradaki hayvan guncellemesi nedir acaba ...
-----------------------------Ayı olur sanırım :)
-----------------------------o Ayinin kafasi girsin google ye ozaman ..
-
aynen bende etkilendim penguende 4k hit gitti
bunda 2,5k gitti
aç kalcaz mk
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------aynen bende etkilendim penguende 4k hit gitti
bunda 2,5k gitti
aç kalcaz mk
-----------------------------Sağlam gitmiş :|
-
google ne demek abi ? Git Bak. isi ne aramak. Pandasi mandasi ne gerek adam gibi arasin iste. (inamayan translate ile baksin "Go-Ogle")
-
Bu google herkese uyuz bi bana iyi davranıyor heralde :D
Daha ilk sitem. Öyle çokta çakmıyorum site işinden ama ilk haftadan ilk sayfaya geldim halada ordayım 1-2 haftadır yazı eklemiyorum blog 1 aylık zaten :D
-
İşin garip tarafını ben söyleyim size.. Bu ziktiğimin güncellemeleri gelmeden önce seo falan uğraşmazdım.Ama bu güncellemeler geldi ve aşırı seo yapan siteler cezalandırıldı.Benim sitede onlardan biriydi.Bende hiç seo yapmadığım full özgün siteme seo yapmaya başladım.ve etkili oluyor.Garip olaylar serisi.Google kurunun yanında yaşıda yakıyor.
-
Kaş yapayım derken göz çıkartmaya başladı hadi bakalım..
-
penguen, spam linkli, gereksiz çöp siteleri cezalandırdı.
panda ise sırf dış seo kasanları cezalandırdı diye düşünüyorum.