Google Photos Gibi Yerel Arşiv Programı Yok Mu?
-
Google photo, cihaz spoof ederek sınırsız depolama alanı kazanabilirsin. Biraz bakın. Root gerektirebilir. -
AndrevMask bunu yazdı
Google photo, cihaz spoof ederek sınırsız depolama alanı kazanabilirsin. Biraz bakın. Root gerektirebilir.yandexte sinirsiz dosya depoluyordum 1 yil evvelinde bu yontemle :)
su an ne durumda bilmiyorum.
end tarafından 08/May/23 00:04 tarihinde düzenlenmiştir -
end bunu yazdıAndrevMask bunu yazdı
Google photo, cihaz spoof ederek sınırsız depolama alanı kazanabilirsin. Biraz bakın. Root gerektirebilir.yandexte sinirsiz dosya depoluyordum 1 yil evvelinde bu yontemle :)
devam ediyor olabilir. Netflix için de spoof eden romlar gördüm. Androidi bundan seviyorum yea
-
Milyonlarca resim video var, bir politika yazıp Ai ile testini yapıp işi Ai ye yıkmak lazım. Bu kim diye soracak bu benim bu anam bu babam bu kebapçı Halil aga bu köpeğim beatris bu sincabım rıfkı şeklinde tanıtacaksın, tarih konum yaş cinsiyet özel günlere göre kategori yapacak. Uzun iş uzun...
-
Yeni yazılımlarla yapılır ama bu alanlar paralı alanlar prasız olmaz aklıma gelen.
Aklıma picasa geliyor süper bir şeydi Google anasını belledi.
-
AndrevMask bunu yazdıend bunu yazdıAndrevMask bunu yazdı
devam ediyor olabilir. Netflix için de spoof eden romlar gördüm. Androidi bundan seviyorum yea
Hocam yandex için boyle bir şey varsa haber verebilir misiniz?
-
AndrevMask bunu yazdı
Google photo, cihaz spoof ederek sınırsız depolama alanı kazanabilirsin. Biraz bakın. Root gerektirebilir.haydaa... pixel mi göstereceğiz... yazsana bi makale...