Google Pixel Tanıtıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Ayni bokun laciverdi

Cigu bigule :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı

Katlanabilir ekranlar, hologram, yapay zekaya sahip telefonlar falan daha yapılacak birçok şey var.

Ki gelişen teknoloji ile beraber yeniş şeylerde oraya çıkacaktır.

samsung'ta var katlanabilir ekran ama bu müşteri kitlesi yüzünden üretime açmıyorlar. yani düşün katlanabilirin maliyeti ne bu telefonların maaliyeti ne? e şimdi bu müşteri her türlü telefonu alıyor adamda yenilik yapamaya gerek duymuyor.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opsiyonel_Bilgiler
    Opsiyonel_Bilgiler's avatar
    Erkek

türkiye fiyatı muhtemelen 2800 kadar olur. o fiyata gelene kadar da zaten fiyat/performans telefonları dolu yani piyasada. çok öyle abartılı birşey göremedim şarj dışında.

imza mı gelmiş?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı
    SkynetX bunu yazdı

Katlanabilir ekranlar, hologram, yapay zekaya sahip telefonlar falan daha yapılacak birçok şey var.

samsung'ta var katlanabilir ekran ama bu müşteri kitlesi yüzünden üretime açmıyorlar. yani düşün katlanabilirin maliyeti ne bu telefonların maaliyeti ne? e şimdi bu müşteri her türlü telefonu alıyor adamda yenilik yapamaya gerek duymuyor.

Katlanabilir telefonlara daha 2-3 yıl var. Bataryayı tam halledemediler. Şuan Panasonic ciddi anlamda bi şeyler yaptı sadece katlanır bataryada. Kaldı ki Samsung şimdi çıkıp deseki ben katlanabilir telefon ürettim açıkçası bedava verseler çöpe atarım Note 7 patlama olaylarından sonra. Piyasa hazır değil daha.

Şuanda ki trend çerçeve inceliği. Gittiği yere kadar çerçeveleri inceltecekler. Sonra katlanır telefonlara geçeceğiz. Mesala Sharp'ın bir telefonu :

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı
    SkynetX bunu yazdı

Katlanabilir telefonlara daha 2-3 yıl var. Bataryayı tam halledemediler. Şuan Panasonic ciddi anlamda bi şeyler yaptı sadece katlanır bataryada. Kaldı ki Samsung şimdi çıkıp deseki ben katlanabilir telefon ürettim açıkçası bedava verseler çöpe atarım Note 7 patlama olaylarından sonra. Piyasa hazır değil daha.

Şuanda ki trend çerçeve inceliği. Gittiği yere kadar çerçeveleri inceltecekler. Sonra katlanır telefonlara geçeceğiz. Mesala Sharp'ın bir telefonu :

kıçı kıırık s4 ümde 30 dk konuşayım ekran sırıl sıklam oluyor. Bunda komple su olur herhalde. Birde ekran ısınır felan kulağında aboo

Almanya Fatihi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı
    SkynetX bunu yazdı

gerçek mi bu? biraz abartı geldi düşse dağılır ve hoparlörü nere soktular acaba

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Fotoğraftaki cihaz evet gerçek. Sharp zaten ekran konusunda yıllardır uzmanlaşmış bir firma. Fotoğraftakinde aramalarda ahize sesi nasıl gidiyor bilmiyorum ancak Aqua Crystal diye geçen sene çıkan modeli var bu cihazın. Ahize sesini cam üstünde iletmiş adamlar nasıl yaptıysa. Cama dayıyorsunuz yani kulağı.

https://www.youtube.com/watch?v=opVgMDtBecA

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Fotoğraftaki cihaz evet gerçek. Sharp zaten ekran konusunda yıllardır uzmanlaşmış bir firma. Fotoğraftakinde aramalarda ahize sesi nasıl gidiyor bilmiyorum ancak Aqua Crystal diye geçen sene çıkan modeli var bu cihazın. Ahize sesini cam üstünde iletmiş adamlar nasıl yaptıysa. Cama dayıyorsunuz yani kulağı.

afedersin ksim gibi olmuş bence. tipi kaymış. hele kamera alta almak. off çok iğrendim hacı.

pixel e gelinci bi halt yenilik filan yok. s3 mini yetiyo bana da göremedim Type-C var mıydı acaba?

şahsen sıfır telefon pc alacak olsam kesinlikle Type-C var mı yok mu dikkat ederim. yoksa almazdım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

iPhone 7 tokat manyağı yapmış :

https://www.youtube.com/watch?v=Na0JRDMAoKM&t=95

Toplam Hit: 4509 Toplam Mesaj: 29
google pixel