folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Google Sansüre Çözüm Üretebilirmiş

Google Sansüre Çözüm Üretebilirmiş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı
    nolanded bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Mahkeme kararına muhalefetten google.com un ve iplerinin komple engellenmesine yolaçacak uygulamadır

google.com'u engellemeye göze alabilir mi?

alırlar niye almasınlar adamlar google'da çıkan sonuçları bilinçli bir kişinin eklediğini düşünüyor sdjknfsdffgdg

öyle bişey yapsınlar obama bir telefonla hoplatır bunları

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    siplasplas bunu yazdı
    ReyiZ bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı

google vs devlet. google istese bu devleti 5 kere alır satar, hayırdır :D kızdırmayın google'ı

edit: valla keşke dünyayı google yönetse.. adamlar başlı başına anarşist düşünceyle yaşıyor.

hem otoriteye karşı olup hem googleyi övmek ilginç geldi

Bana daha enteresan gelen şey "özgürlük" diye atılan nârâlar ve yabancı sermayenin himayesi altına girme isteği. Üzücü bir tablo. 

Google gider, yandex gelir. Yandex gider başka bir şey..

yabancı sermayeyi ülkeye zorla sokan hükümet değilmi zaten. 

akp gider , fazilet gelir fazilet gider adc partisi gelir vs vs. sikilen biz oluruz. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    seadog bunu yazdı

Ülkelerin yönetim iradesine saygısızlık ve hiçe sayma.

internetime karışma hakları yok.

skimi yönetsinler. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Arz talep meselesi insanlar giremedikten sonra ne sikime yarar internet. Yüzlerce kişi torrent mp3 vs dosya indirmek için alıyor interneti evine. Ha birde öğretmeninin verdiği ödevleri çıkarabilmek için çocuğu internet cafelere gitmesin diye alan veliler var. Aylık 60 küsur lira 8 mbit internete para ödeniyor. Yüzlerce kişinin netini kapatmasını da göze alacaklar o zaman. Devlet de bundan iletişim vergisi vs alıyor ve ülkemizde internet erişimi halen çok pahalı.    

Syntax error..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Mahkeme kararına muhalefetten google.com un ve iplerinin komple engellenmesine yolaçacak uygulamadır

devlet yandexi teşvik eder

çünkü yandex türkiyeye vergi ödüyor google ödemiyor :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    maestro
    maestro's avatar
    Dişi

Google'dan kim koruyacak bunca insanı :) seni gidi google

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Faşist ve Diktatörlüğe herzaman karşıyım. Google devlet olsa faşizmin ve emperyalizmin kralını görürsünüz. Adamların elinde yetki yokken bile milleti elinde oynatıyo. Yetki verin tayyoşu geçmezse adam değilim :D

Sosyalizmin yeniden yapılandırılıp günümüz dünyasına uygun bir hale getirilmesi şart. Nasıl ki kapitalizm kendini sürekli güncel tuttu aynı şeyi yapmalı. Şu ülke faşist oranın tüm sitelerini kapat. Sen dışarı çıkma sen içeri girme diyerek sosyalizm olmaz. Bunun adı da faşizmdir. Ebesinin nikahı sene önce yazılmış manifesto üzerinden devlet yönetmeye çalışıyo hırbolar. Yeniliklere senin açık olman lazım. Artık devir hayatta kalma devri değil. O dönemin şartları kapalı kutu olmayı gerektirmiş olabilir. Ama kutuyu açıp ayak uydurman halkının refah düzeyini yükseltmen lazım.

Ulan konuyu nerden oraya bağladım hay ben benim ağzıma sıçıyım ya :D Geceden beri siyaset siyaset kafa mal olmuş ben sustum canlar :)

Amaaa şimdi devletin otoritesini hiçe sayma konusunda. Devlet benim hayat biçimimi hiçe sayarsa ve benim hak ve özgürlüklerimi kısıtlarsa ozaman bende derim ki gel benimkini yönet sen. Anca bi zki yönetecek aklı olan adamların devletin başına geçmesi saçma. Bunları devlet adamı diye başa getirenlerde zke sürülecek akıl yok. Özgürlük sadece senin olan değildir. Sen nasıl ki benim özgürlüklerim kısıtlanıyor dediğinde ben senin yanında oluyorsam. Bende özgürlüklerim kısıtlandığında yanımda olacaksın. İpneliğin luzümü yok.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
Toplam Hit: 3819 Toplam Mesaj: 28