Google+ Sayfalar Aktif
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
-----------------------------overbite bunu yazdı:
-----------------------------DE5TROY3R bunu yazdı:
-----------------------------PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------hocalar alanlar Plus isimlerini ve sayfalarını (linkleri ile beraber ) paylaşsın da liste oluşturup ekleyeyim 2. post a :)
-----------------------------Aynı isimden istediğin kadar alınabiliyor galiba
-----------------------------evet, ayrıca sayfaya düzgün bir link vermiyor. mesela o ubuntu sayfasının linki plus.google.com/ubuntu gibi olsa alınan sayfalar bir işe yarar ama bu haliyle bir cacık olmaz
-----------------------------Sayfayı ilk alıp , sayfaya uygun paylaşımlar yapılabilirse. Orjinalinin önüne geçilebilir belki
-----------------------------plus'ın en nefret ettiğim yanı adres çubuğundaki belirsiz sayfa numarasıydı zaten.Bunu düzeltmiyecekler sanırım.En çok bundan kaybedecek google.Aynı isimde alınabilmesi'de çok saçma olmuş.Düşünsenize aynı isimde 100 sayfa.Hangisi gerçek olanı, kim bilecek ?
-
Facebook u aldım. Ama uygun link vermiyor bir işe yaramaz yani :D
-
hocam orjinalinden önce alsan bile, o orjinali kendi adresine google+ sayfasının linkini attığı zaman senin sayfa derin sulara doğru dalışa geçer tahminimce
-
edit: neyse düzelttim sanırm
-
hocal aldıgım duyuma göre şirket hesapları (doğrulanmış hesaplar ) isimlendirilecek oyüzden kendi sahibi oldugunuz sitelerin veya bölgelerin (veya kurumsal olmayan unsurların) sayfalarını açınız çöplük olmasın :D
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------hocal aldıgım duyuma göre şirket hesapları (doğrulanmış hesaplar ) isimlendirilecek oyüzden kendi sahibi oldugunuz sitelerin veya bölgelerin (veya kurumsal olmayan unsurların) sayfalarını açınız çöplük olmasın :D
-----------------------------
İşte bu çok iyi. Şirketlerin popülaritesinden yararlanıp prim yapmak isteyen üçkağıtçıların önüne böyle geçilir. Bence böyle yapmaları her ne kadar yukarıda olmaz gibi söylense de google + 'nın çöplük olmasının önüne geçer.
-
lenovo yu aldım karının teki @lenovo.com uzantılı mail verip acil ulaş bana ayağı yaptı :/
-
madrew bunu yazdı:
-----------------------------lenovo yu aldım karının teki @lenovo.com uzantılı mail verip acil ulaş bana ayağı yaptı :/
-----------------------------bumu
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------madrew bunu yazdı:
-----------------------------lenovo yu aldım karının teki @lenovo.com uzantılı mail verip acil ulaş bana ayağı yaptı :/
-----------------------------bumu
https://plus.google.com/101976820205422240052/posts
-----------------------------evet :)
-
https://plus.google.com/u/0/110112228988686809793
bjk bende :W