Google SEO Hariç Bırakılan Link

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı

Araştırma yaparken şöyle birşey buldum. Biz header a hayvan gibi canonical olarak domain'i yazmışmışız ve tüm sayfalarda canonical sabit kalıyor. diğer sitelere baktığımda canonical tag'i altında hangi linkse o yazıyor. bu bir sorun teşkil eder mi?

Etmez olur mu, ayağınıza sıkmışsınız. Düzeltin onu, her sayfa olması gerektiği gibi sadece kendi URL'ini göstermeli.

anlıyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    TeRRoR bunu yazdı

Araştırma yaparken şöyle birşey buldum. Biz header a hayvan gibi canonical olarak domain'i yazmışmışız ve tüm sayfalarda canonical sabit kalıyor. diğer sitelere baktığımda canonical tag'i altında hangi linkse o yazıyor. bu bir sorun teşkil eder mi?

eder tabi hacı

canonicalın amacı şu. senin bi sayfan var diyelim terror.com/urunler, ama adam buraya terror.com/urunler?lang=en linkinden de gelebilir. canonical belirlediğinde google a şey demiş oluyosun "url yi siktiret, bu sayfanın linki aslında şu " 

sen bütün sayfalar için "lan bu sayfa aslında anasayfa, bunu siktiret" diyosun şu an.

https://en.wikipedia.org/wiki/Canonical_link_element

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    TeRRoR bunu yazdı

eder tabi hacı

canonicalın amacı şu. senin bi sayfan var diyelim terror.com/urunler, ama adam buraya terror.com/urunler?lang=en linkinden de gelebilir. canonical belirlediğinde google a şey demiş oluyosun "url yi siktiret, bu sayfanın linki aslında şu " 

sen bütün sayfalar için "lan bu sayfa aslında anasayfa, bunu siktiret" diyosun şu an.

https://en.wikipedia.org/wiki/Canonical_link_element

Yazilimci kafayla is yapmak boyle haci. Simdi kaldirdim.

Peki bundan sonra nasil bir yol izlemeliyim acaba?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
Toplam Hit: 2857 Toplam Mesaj: 14
seo google hariç bırakılan link