Google Sıralaması
-
<meta name="keywords" content="Kandıra, Kandıra Haber, Kandıra Gazetesi,Haber, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri, Kandıra">
bu keywordleri google bot aliyo guzel guzel ondan sonra hit ve kendi ici isinmisligina gore siraliyor. Keywordleri arttirin biraz daha fazla hit alin 1. olmasa bile 2. olacaktir
-
3D models , 3D art , soundtrack , video effect - Böyle yazınca ben 1.sırada çıkıyorum :D
-
sacrifice bunu yazdı:
-----------------------------
name="keywords" content="Kandıra, Kandıra Haber, Kandıra Gazetesi,Haber, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri, Kandıra">
bu keywordleri google bot aliyo guzel guzel ondan sonra hit ve kendi ici isinmisligina gore siraliyor. Keywordleri arttirin biraz daha fazla hit alin 1. olmasa bile 2. olacaktir
-----------------------------keywordleri daha nasıl arttırabilirimki. Benim için önemli olan "kandıra" yazıldığı zaman 1. gelmesi. keywordlere site ile alakası olmayan kelimelerde yazmak istemiyorum.
-
sunu yapabilirsiniz ana sayfanin <title>KANDIRA GAZETESİ - KANDIRA HABERLERİ</title>
title i <title>KANDIRA</title> olursa daha one alabilir ama bundan emin degilim.
-
Başlık bu şekilde kalması lazım :)
neyse biraz daha backlink kasalım
-
7. sırada bende :)
-
DeTr bunu yazdı:
-----------------------------
7. sırada bende :)
-----------------------------herkeste farklı sıradamı gösteriyor yahu :)
-
www.gopof.com
-
Genki gopof ta 9. sırada gösteriyor. Başka bir sitede 16. sırada. onun için konu açtım. Hangisi doğru diye.
-
herkeste farklı falan değil google hesabına login olmuşsan hesaptaki site adresi daha üst sıralarda çıkar bazende girdiğin sitelere bağlı olarak sıralama değişir çerezlerini sıfırla öyle bak .