Google Soli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

İcat edileccek hiç bir şey kalmadı a.q,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

İcat edileccek hiç bir şey kalmadı a.q,

aklıma bu geldi :) 1899 da adam demiş ya icat edilebilecek her şey icat edildi :) 

unbalanced tarafından 12/Haz/15 20:08 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

o videodaki hayvanların güzelliğine aldanma hocam onlar geleceğin robot savaşçıları :) düşünsene amerika savaş açtığı ülkeye bunlardan yolluyor nasıl başedeceksin seri üretimde? :) bi 20 yıl sonra acayip bir gelişme olur bu robotlarda.. hani bazıları pozitif düşünüyorlar, robotlar tüm işlerimizi yapacak insanoğlu rahat edecek v.s. diye ama bence insanlığın sonunu getirecekler tekrar ilk çağlara döneceğiz :)

hocam orasi öyle de sahilde sunlarla kossak guzel olmaz mi :D mama parasıydi bi yere kakasini yaptiginda posetle almasiydi fln hic oyle dertleri yok aksamdan tak sarja sabah kostur :D dunyanin sonunu getirebilir de ama bence hepsi insanligi sonsuza dek surdurmek icin kapi aciyor bize :)

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bilim kötü insanların elinde hocam bana göre.. görmüyor musun ne silahlar geliştiriliyorlar.. amerika gibi bir ülke bu robotları oyun oynayasınız diye mi geliştiriyordur sence :)

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

konuyuda ben açmıştım :D googleın yeni projesimiydi neydi konunun adı

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 1573 Toplam Mesaj: 16
google soli