Google Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

Beyler şimdi google'a giriyorum ama Chorme download sayfası çıkıyor google ile alakalı neye basarsam basayım İE dede Chorme'dada download sayfası çıkıyor genel  sorun mu acaba ?

Mevzu derin | Papikolas Planet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erngnctrk
    erngnctrk's avatar
    Erkek

google iyi değil bu aralar.

google.com.tr ye girmiyor. translate bi çalışıyor bi çalışmıyor.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

bende mi sorun diyordum dünde bende öyle oldu youtube yazıp arattım error sayfası çıktı. videolar dondu kapandı falan.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jay-Jay
    Jay-Jay's avatar
    Erkek

hocam yet another cleaner programını bir kullan ben kulanıyorum gayet memnunum bak bakalım chrome da virüs veya causus yazılım var mı ? olmadı Dns ni bir değiştirmeyi dene .

Werner Heisenberg
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

hala aynı amk :\ 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Sizin pc ler kafayı yemiş ehehe. Google mis gibi sapasağlam benim. Arada bir adını şimdi hatırlayamadığım saçmasapan bir sitenin açılıp abuksabuk şarkıların çalmasını saymazsak tabi. Bir de yukarıda kocaman 40. sıradayım 39. sıraya gelmek için 39 oya ihtiyacım var. Lütfen oy verin. Kazanırsam 15 bin dolar alacağım gibisinden bir şeyler çıkıyor. İngilizce tabi bu. Engin ingilizce bilgimle oturdum, üşenmeden çevirdim. Bir de kapatırken emin misiniz, harbiden çıkmak istiyor musunuz, niye çıkıyosun gibi tripvari şeyler yazıyor. Direk kapamıyor o sekmeyi. Sitenin adını hatırlasam yazıcam da aklıma gelmedi. History ye bakmak da istemiyorum şimdi. 

Neyse hocam üst mesajım oldukça gereksiz detaylar içeriyordu. Hosts dosyasına bak bir sen. Belki orada sıkıntının kaynağıyla ilgili bir şeyler vardır. IP adresi karşılığında google yazıyodur da google ı açtığında o ip ye gidiyor sonra o ip de chrome download sayfasıdır belki. Olabilir yani. Denemekte fayda var. 

Umarım uzun görüp okumamazlık yapmazsın. Bu paragrafın hemen üstündeki paragrafı okusan yeter zaten.

Düzenleme: Sitenin adını buldum. Vube.com muş. Bilgisayarda mı bişeyler var yoksa girdiğim sitelerden biri mi açıyor bunu anlamadım ama dikkatli olmakta fayda var.

1049 tarafından 18/Şub/14 15:57 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

Sizin pc ler kafayı yemiş ehehe. Google mis gibi sapasağlam benim. Arada bir adını şimdi hatırlayamadığım saçmasapan bir sitenin açılıp abuksabuk şarkıların çalmasını saymazsak tabi. Bir de yukarıda kocaman 40. sıradayım 39. sıraya gelmek için 39 oya ihtiyacım var. Lütfen oy verin. Kazanırsam 15 bin dolar alacağım gibisinden bir şeyler çıkıyor. İngilizce tabi bu. Engin ingilizce bilgimle oturdum, üşenmeden çevirdim. Bir de kapatırken emin misiniz, harbiden çıkmak istiyor musunuz, niye çıkıyosun gibi tripvari şeyler yazıyor. Direk kapamıyor o sekmeyi. Sitenin adını hatırlasam yazıcam da aklıma gelmedi. History ye bakmak da istemiyorum şimdi. 

Neyse hocam üst mesajım oldukça gereksiz detaylar içeriyordu. Hosts dosyasına bak bir sen. Belki orada sıkıntının kaynağıyla ilgili bir şeyler vardır. IP adresi karşılığında google yazıyodur da google ı açtığında o ip ye gidiyor sonra o ip de chrome download sayfasıdır belki. Olabilir yani. Denemekte fayda var. 

Umarım uzun görüp okumamazlık yapmazsın. Bu paragrafın hemen üstündeki paragrafı okusan yeter zaten.

Düzenleme: Sitenin adını buldum. Vube.com muş. Bilgisayarda mı bişeyler var yoksa girdiğim sitelerden biri mi açıyor bunu anlamadım ama dikkatli olmakta fayda var.

Bilgisayar temiz sorun yok Chorme da sorun var 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

youtube video yüklemeleri de çok yavaş

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
Toplam Hit: 887 Toplam Mesaj: 8