Google Street View İle Cadde Cadde Yaya Olarak Dolaşın
-
ch40t1c bunu yazdı:
-----------------------------
stillalive bunu yazdı:
ch40t1c bunu yazdı:
-----------------------------sen yenisin galiba?
çattığın adam birazcık admin oluyo da, çömezlik kısa sürmesin diye uyarıyım istedim :)
-----------------------------Baboli valla profilden gördüğün üzere çömeziz malesef :))
Ama bendeki bu dil varya dil, valla değil admin babam olsa yine diyeceğimi diyorum malsef :) hastalık a.q ben ne edem.
Ha yorumu yazdıktan sonra herifin madalyaları görünce tırsmadım değil allah için :)))
-----------------------------diyeceğini de de adam gibi desen daha iyi yazmadan önce 2.kez düşün karşındaki bi insan
-
bu olay T.r geldın savas cıkar :D
-
ch40t1c bunu yazdı:
stillalive bunu yazdı:
ch40t1c bunu yazdı:
-----------------------------sen yenisin galiba?
çattığın adam birazcık admin oluyo da, çömezlik kısa sürmesin diye uyarıyım istedim :)
-----------------------------Baboli valla profilden gördüğün üzere çömeziz malesef :))
Ama bendeki bu dil varya dil, valla değil admin babam olsa yine diyeceğimi diyorum malsef :) hastalık a.q ben ne edem.
Ha yorumu yazdıktan sonra herifin madalyaları görünce tırsmadım değil allah için :)))
-----------------------------böyle devam edersen ebediyete kadar kalıcaksın :l böyle.
-
Ülkemizin turist potansiyelini etkilemek istemiyorsak bu tür şeylerden kaçınmalıyız.
-
aklı olan parasını google ye yatırsın 10 yıla katlar
-
Türkiye'ye de bekliyoruz... =)
-
MelancholiTr bunu yazdı:
-----------------------------bu türkiyeye gelse düşünemiyorum neler olur =)
-----------------------------mesela ne olur örnek verebilirmisin?
Ayrica cok güzel bir şey bi çok insanın işine yarayabilir..