Google Tuvalet Kağıdı
-
Uzakdoğu ülkelerinde oldukça yaygın olan marka ve ürün taklidi konusunda son noktaya gelindi. Vietnam'da bir firma dünyaca ünlü internet devi Google'un ismini kullanarak tuvalet kağıdı üretip piyasaya sürdü. Google Poposil :D

-
ben google ile g*tümü silmem x)
-
google göte bile girdi
-
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------
google göte bile girdi
-----------------------------biraz terbiyeli olsan.. küfür serbest ama serbest diye coşmamak lazım.
-
pessimist bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
google göte bile girdi
-----------------------------biraz terbiyeli olsan.. küfür serbest ama serbest diye coşmamak lazım.
pardon ya millet adamın anasına kayıyo göte girdi demekmi terbiyesizlik oluyo? Günde ne kadar sövdüğünün sayısı belli değildir gelir laf edersin :| töbe yarabbim ya... -
tolgasen bunu yazdı:
pessimist bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
google göte bile girdi
pardon ya millet adamın anasına kayıyo göte girdi demekmi terbiyesizlik oluyo? Günde ne kadar sövdüğünün sayısı belli değildir gelir laf edersin :| töbe yarabbim ya...
-----------------------------milletten sanane yahu. sen kendi edebini korusan daha iyi değil mi?
-
ayıp gerçekten.böyle değerli bişiye ayıp edilmiş.kınıyorum!!!
kın... kın... kın... :)
-
tolgasen bunu yazdı:
google göte bile girdi
-----------------------------ben içine kadar sokmuyorum üstünden overall geçiyorum hocam bu arada tuvalet kağıdını senin gibi detaylı kullananı da ilk defa duydum
(fazla samimiyetimiz yok ama bu lafı söylemesem patlarım alınma hocam sende bana laf sok :D )
-
Küfür serbest diye kim dedi?
Gündem yasaskları madde-2: ►Forumda küfür yasaklanmıştır, küfür edenler siteden 24 saat uzaklaştırılacaktır.
coldfusion bunu yazdı:
-----------------------------alınma hocam sende bana laf sok :D
-----------------------------:|
-
tolgasen bunu yazdı:
google göte bile girdi
-
Google arama motoru olarak devam etsin.Kendi alanı dışındaki motorlarla(arka kaputla) ilgilenmesin. :)