Google Ve Listeleme Problemi
-
sağolasınız beyler ilginiz ve bilgileriniz döküp çözmek için.
denicem hepsini tek tek
-
aynı sorun bendede var(site benim değilde sorunu olduğunu biliyorum : )
sitede 10-12 ayrı konu olmasına rağmen google sadece sitenin default.asp sini(index) ve sonradan silinen bir konusunu indexledi öyle 2 tane daha konu silindi ama onları hiç indexlemedi şuan duran konularıda indexlemiyor
sorun ne olabilir meta kodlarında olabilir mi eğer öyle ise metaya ne yazılmalı
birde şu site haritası hikayesi nedir site haritası google a ekli değil site haritası yapılmadı ondan dolayı olabilir mi
-
Selam, hocam içerik galiba hazır db. Yapman gerekenler
İçeriği temizle
Bir kaçtane kaliteli topliste üye ol
İndex alırsın alamassan pm ile bana ulaş yardımcı olurum ;) -
google araçlarını kullan hocam ozaman daha çabuk regler google seni
ben 30 ocakta bir firmaya yaptım ve şuan müşterinin istediği anahtar kelimelerle site googleda 2. sayfada çıkıyor 160 küsür ziyaret ile (seo yok)
meta taglar ve google araçları kullan
örneğin Google Analytics
-
Belkide çok fazla şey yaptığın için listelenmiyordun siten.
-
Hocam info'su silinmiş, Sandbox olabilir sen @ merovigan'un dediklerini yaptıktan sonra Google'nin Yeniden Değerlendirme Talebi 'ni doldurup gönder. Aşırıya kaçmadan web dizinlerine, toplistlere katıl. Dmoz'a talep gönder, onaylanması geç ama yararlı. Pr'si yüksek sitelerden de backlink al inş. düzelir. Ha bunları yaparken sabırlı olmak gerek birde çöplük sitelerle link değişimi filan yapmamalısın, şimdiden kolay gelsin.
-
Sağolasınz beyler açıklamanız için, tek-tek deniyorum hepsini yapacağım.
Gugılın son zamanlarda bir çok siteye aynı şeyi yaptığını görüyorum.. Özellikle WebMasterler bu durumdan oldukça $ikayetci. Eskiden BackLink'in ne kadar fazla ise o kadar iyi listeneleniyordun.. $imdi BackLink'in fazla olduğu için Gugıl seni Sandßox'a sokabiliyor.. Ee o zaman $öyle bi durum oluşuyor.. Gıcık olduğunuz birisinin sitesine Gugıl'ın ban atacağı içeriğe sahip olan bir sitede BackLink verin, Site bi süre sonra kendi kendine Sandßox'lanmış durumda oluyor. Vb. bir çok yöntem yüzünden bir çok sitenin Düzgün listenenememe problemi söz konusu.
PageRank olayındada eskisi gibi kalite ve düzen söz konusu değil. Gugıl neye göre artık PR veriyor merak ediyorum.
En kötüsüde GIGUL'ın rakipsiz ve tekel olmasından dolayı WebMasterlere böyle davranması. Ayrıca karşımızda muhatapda bulamıyoruz.. Sadece zaman zaman diye bekleyip duruyoruz..
Gugılın tekeline ve saçma sapan listeleme poltikasını buradan esefle kınıyorum !
Anti-Gugıl!
-
yok hocam fazla abartıyosun sadece oyunu kuralına göre oynuycan :))
-
Hocam pm atmıssın. şu an 30un üzerinde index var. tamaman özgü yazılar yazarsan daha hızlı indexlenir. atıyorum bugün ne yaşadığını anlat. Hiç bi yerde eşi benzeri olammış bişi yani ;) Mesela benim kişisel günlüğüm diğer sitelerden daha çok ve hızlı index alır ;)