Google Video
-
ARkadaşlar sizden bir konuda yardım almak istiyorum nerede araştırdıysam bulamadımm. Bu video.google.com daki izlediğim videoları nasıl kayıt edebilirim. herhangi bir program veya değişik bir yöntemi varmı.
Yardımlarınız ve Anlayışınız için şimdiden teşekkür ediyoru.
-
bak şincik izlediğin video zaten senin pcye indmiş oluyo otomatik olarak.zaten inmese izleyemezsin doğru mu arkadaşlar.he o zaman Temporary Internet Files denilen klasörde tutulur bu dosyalar oraya ulaşmak içinde internet explorer penceresinde araçlar > internet seçenekleri > ayarlar > dosya görüntüle dersen bulursun.dene olmazsa bana gelme :D olur olur heralde yani galiba
-
malesft dediğin yöntemle olmadı yada ben beceremedim. Link aşağıda bunu indirip bana yollarsan sevinirim. ayrıca nasıl yaptığınıda anlatabilirmisin çünki bunun gibi 10-20 video daha var şimdiden teşekkür ederim.
işte link
http://video.google.com/videoplay?docid=-6544499614827538592&q=ronaldinho
-
DAİİİİİİİ...
yumulun bu videolar nasıl iner.......
http://video.google.com/videoplay?docid=5214824270278088264&q=TATU
millet istediğimiz videolar buradaymıs yaw...nasıl ındırecegımız konusunda fıkır beynında bulunacak bırı aranıyorrrrrrrrrrrrrrr
-
Google Video, flash plug-in'i kullanan bi sistem. uzun lafın kısası, bi flash derlemesiyle izliyorsunuz onları. kaydetme işine gelince, SaveFlash denen programı indirip yüklüceksiniz. internet explorer'da foto üzerine geldiğinizde kaydet ikonu çıktığı gibi, bu sefer üzerine geldiğiniz flash animasyonlarının üzerinde kaydet ikonu çıkacak. basıp kaydedeceksiniz.
şurdan indirilebiliyo. ama shareware, crack falan bulursanız yazında herkes kırsın. bende süresi doldu. crack aramaya üşeniyom.
-
yalandunya bunu yazdı:
DAİİİİİİİ...
yumulun bu videolar nasıl iner.......
http://video.google.com/videoplay?docid=5214824270278088264&q=TATU
millet istediğimiz videolar buradaymıs yaw...nasıl ındırecegımız konusunda fıkır beynında bulunacak bırı aranıyorrrrrrrrrrrrrrr
bende bunun kaydedilmişi war ..akşam upload etmeye çalışırım
-
BartheZ bunu yazdı:
Google Video, flash plug-in'i kullanan bi sistem. uzun lafın kısası, bi flash derlemesiyle izliyorsunuz onları. kaydetme işine gelince, SaveFlash denen programı indirip yüklüceksiniz. internet explorer'da foto üzerine geldiğinizde kaydet ikonu çıktığı gibi, bu sefer üzerine geldiğiniz flash animasyonlarının üzerinde kaydet ikonu çıkacak. basıp kaydedeceksiniz.
şurdan indirilebiliyo. ama shareware, crack falan bulursanız yazında herkes kırsın. bende süresi doldu. crack aramaya üşeniyom.
hoja saveflash sadece google video player'i kaydediyor ama içindeki videoyu almıyor... google video ilk çıktığında denemiştim o olayı yememişti, saveflash son versiyon hala yemiyo... -
BUNLAR NE YA BEN HİÇ BİŞİ ANNAMADIM BİRİ AÇIKLARSA SEVİNİRİM
TSKLER
-
stream ile alıyo galiba video dosyasını dolayısıyla videoyu alamıyoruz.
-
Yafs kısaca anlatayım bakın...
Denemedim baktığım kadarıyla öyle anladım...Şimdi videoyu izleyince zaten HDD'de oluyor video...Adamlar bir Flash taslak hazırlamış o *swf içinde izletiyorlar herşeyi..Yani decompiler gibi programlar save edemiyor,sadece hazırladıkları ileri geri butonlu swf dosyasını alırlar

Bence önce Temporary Internet Files klasörünü boşaltın ve tekrar videoları izleyin.Daha sonra gidin ce Internet Files klasörüne alın movieleri

Sorun olursa yine yazın ben denemedim henüz ...
-
tagext bunu yazdı:
stream ile alıyo galiba video dosyasını dolayısıyla videoyu alamıyoruz.
+1