Google, Yandex Türkiye Nin 1.Yılını Kutladı
-
c0der bunu yazdı
yandex başta isimden kaybediyor...
zaten merkezi amerikada olmayan bir marka sektöründe lider olamaz...San Francisco'da yerleri var hafiz
-
hojucuk bunu yazdıc0der bunu yazdı
zaten merkezi amerikada olmayan bir marka sektöründe lider olamaz...San Francisco'da yerleri var hafiz
sadece laboratuvarlarından biri San Francisco da
arkadaşında dediği gibi merkez binası moskova da
demek istediğim hala bir google değil zaten olamazda... -
c0der bunu yazdı
zaten merkezi amerikada olmayan bir marka sektöründe lider olamaz...Asya ülkelerinde azerbaycan gürcistan kazakistan vs.. vs..
googlenin adı bile bilinmez herkesin bildiği yandex dir mail olarakda mail.ru dur. hotmail dedinmi aval aval bakarlar yaşadım ordan biliyorum.
Kısacası şu; nerde olursa olsun bu tip şeylerde abd nin karşısında durabilecek tek yer rusyadır.
-
c0der bunu yazdıhojucuk bunu yazdıc0der bunu yazdı
sadece laboratuvarlarından biri San Francisco da
arkadaşında dediği gibi merkez binası moskova da
demek istediğim hala bir google değil zaten olamazda...Eminim birileri google için birileri 'yahoo olamaz' demişti.
Samsung için 'nokia' olamaz,
Nikon/canon için 'kodak' olamaz, kodak için 'poloroid' olamaz demiştir.
----
Bu iş böyle. Yandex Türkiye için çok büyük yatırım yapıyor. Yandex Google olamaz derken hangi anlamda ?
Türkiye'de arama sektörünü eline geçirebilir, mail işini ele geçiremez.
Panaroma işini ele geçirebilir, görsel aramayı eline geçiremez....
vs.. Yandex hangi yönlerden Google olamaz ?!! Bence Türkiye için Yandex Google olabilir. Bunun farkındalar. Google seneler önce yatırım yapmayarak bu treni kaçırmıştır. Türkiye gibi bir sektöre Google, Apple gibi firmalar yatırım yapmadı, dikkatlerini vermedi. Şimdi tren kaçıyor.
-
Yandex oldukça başarılı ve gayet güzel gidiyor. Şu durumda gelecek vaadediyor. İsmi de akılda kalıcı. Çalışmalarını beğenerek, ilgiyle takip ediyorum. Doğum günü kutlu olsun :)
-
vuhuu bayılırım makarona vanilyalısı lezizdir :)
-
ya hocam kim siker türkiyeyi
google anlamıştır türkiyeden cacık olmayacağını o yüzden yatırım yapmamıştır :)
ben finansal değerlerden bahsediyorum görünen köy kılavuz istemez
https://www.google.com/finance?client=ob&q=NASDAQ:GOOG
https://www.google.com/finance?client=ob&q=NASDAQ:YNDX -
c0der bunu yazdı
ya hocam kim siker türkiyeyi
google anlamıştır türkiyeden cacık olmayacağını o yüzden yatırım yapmamıştır :)
ben finansal değerlerden bahsediyorum görünen köy kılavuz istemez
https://www.google.com/finance?client=ob&q=NASDAQ:GOOG
https://www.google.com/finance?client=ob&q=NASDAQ:YNDXBunun görünen köyle alakası yoktur. Eğer senin gibi düşünen adamlar googlede olsaydı google ı kuran bu iki eleman hala garajda counter oynuyo olurdu bilmem anlatabildimmi.
Sen global bir hizmet veriyorsan zimbabvedeki köyü bile düşünmek zorundasındır. Ya şurayı siktiret diye bir mantık olamaz.
Yandex neden türkiyeye adım attıda başka yeri denemedi ? Peki sence bu googlenin hiç dikkatini çekmedimi ?
Bu işler bi forumda tartışılacak kadar basit şeyler değil hocam..
-
ErotikPanda bunu yazdı
Bunun görünen köyle alakası yoktur. Eğer senin gibi düşünen adamlar googlede olsaydı google ı kuran bu iki eleman hala garajda counter oynuyo olurdu bilmem anlatabildimmi.
Sen global bir hizmet veriyorsan zimbabvedeki köyü bile düşünmek zorundasındır. Ya şurayı siktiret diye bir mantık olamaz.
Yandex neden türkiyeye adım attıda başka yeri denemedi ? Peki sence bu googlenin hiç dikkatini çekmedimi ?
tmm işte forumlarda kır kahvesi muhabbeti yapanların google ın büyüklüğü hakkında ne düşündüğü pek önemli değil
hisseler gösteriyor ne olduğunu. -
c0der bunu yazdıErotikPanda bunu yazdı
Bunun görünen köyle alakası yoktur. Eğer senin gibi düşünen adamlar googlede olsaydı google ı kuran bu iki eleman hala garajda counter oynuyo olurdu bilmem anlatabildimmi.
tmm işte forumlarda kır kahvesi muhabbeti yapanların google ın büyüklüğü hakkında ne düşündüğü pek önemli değil
hisseler gösteriyor ne olduğunu.Neyse hocam duvara konuşuyoruz boşver.