Google'a Ne Oluyor
-
hoca bearshare zaten sürekli virüs çekiyor mına kii
oradan mp3 filan indirmiyorum hiç dikkat et onu kullanıyorsan
-
Başlat / Çalıştır / Regedit / HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Internet Explorer / Main anahtarında bulunan adresi değiştirin.
yada,
HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Internet Explorer \ Control Panel
Dizinini takip ederek git. Yan Tarafta Bulunan Homepage’e sağ tıklayıp Değiştir i seç “1″ olan değeri “0″ olarak değiştir.yada;
- Başlat / çalıştır
- gpedit.msc
- kullanıcı yapılandırması
- Windows ayarları
- internet Explorer bakımı
- url ler
- önemli url ler
- burada 1. seçenek ana sayfanız olmasını istediğiniz url yi yazıyorsunuz arkadaşlar.
-
hacı şuan musait değilim de yarın sana bi register dosyası upload edim bilgisayara indir calıştır düzeltiyo direk...
-
bilgisayarına bi combofix yap, hijack yap sonra anasayfayı değiştirebiliyon galiba, virüs yemişin yani orası belli doogle öyle yapmaz :)
-
hacı saol ama host dosyasındakileri silince internet explorer düzeldi mozilla kaldı aynı onu nasıl ayarlıcaz senin verdiklerinde internet explorer için
-
senin pederde az değilmiş. bunun aynısı abimlerin pc yede olmuştu. format attım birdaha da olmadık yerlere girme yengeme söylerim dedim. en iyi virüs programıdır. sende anneme söylerim bak de :P
-
carnager bunu yazdı:
-----------------------------
bilgisayarına bi combofix yap, hijack yap sonra anasayfayı değiştirebiliyon galiba, virüs yemişin yani orası belli doogle öyle yapmaz :)
-----------------------------anasayfayı zaten değiştiriyorum ama anladığım kadarıyla host dosyasında var bi ibnelik
-
bugrahan45 bunu yazdı:
-----------------------------
senin pederde az değilmiş. bunun aynısı abimlerin pc yede olmuştu. format attım birdaha da olmadık yerlere girme yengeme söylerim dedim. en iyi virüs programıdır. sende anneme söylerim bak de :P
-----------------------------Ya peder ya kardeşim ama ikisinden birinde var bişey kesin : ) taktik güzel yapayım o taktiği bakam akşam
-
enseye şaplağı yersen karışmam bak
-
Yok şaplak yemem merak etme : )
Bu arada çok saolasun arkadaşlar hostun yedeğini almıştım adultlu hostu tekrar kopyalayıp adult siteleri silince internet explorerda düzeldi mozillada