Google'a Ne Oluyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

hoca bearshare zaten sürekli virüs çekiyor mına kii

oradan mp3 filan indirmiyorum hiç dikkat et onu kullanıyorsan

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Başlat / Çalıştır / Regedit / HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Internet Explorer / Main anahtarında bulunan adresi değiştirin.

yada,

HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Internet Explorer \ Control Panel
    Dizinini takip ederek git. Yan Tarafta Bulunan Homepage’e sağ tıklayıp Değiştir i seç “1″ olan değeri “0″ olarak değiştir.

yada;

• Başlat / çalıştır
    • gpedit.msc
    • kullanıcı yapılandırması
    • Windows ayarları
    • internet Explorer bakımı
    • url ler
    • önemli url ler
    • burada 1. seçenek ana sayfanız olmasını istediğiniz url yi yazıyorsunuz arkadaşlar.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hacı şuan musait değilim de yarın sana bi register dosyası upload edim bilgisayara indir calıştır düzeltiyo direk...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

bilgisayarına bi combofix yap, hijack yap sonra anasayfayı değiştirebiliyon galiba, virüs yemişin yani orası belli doogle öyle yapmaz :)

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

hacı saol ama host dosyasındakileri silince internet explorer düzeldi mozilla kaldı aynı onu nasıl ayarlıcaz senin verdiklerinde internet explorer için

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

senin pederde az değilmiş. bunun aynısı abimlerin pc yede olmuştu.  format attım birdaha da olmadık yerlere girme yengeme söylerim dedim. en iyi virüs programıdır. sende anneme söylerim bak de :P

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

carnager bunu yazdı:
    -----------------------------

bilgisayarına bi combofix yap, hijack yap sonra anasayfayı değiştirebiliyon galiba, virüs yemişin yani orası belli doogle öyle yapmaz :)

anasayfayı zaten değiştiriyorum ama anladığım kadarıyla host dosyasında var bi ibnelik

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

bugrahan45 bunu yazdı:

senin pederde az değilmiş. bunun aynısı abimlerin pc yede olmuştu.  format attım birdaha da olmadık yerlere girme yengeme söylerim dedim. en iyi virüs programıdır. sende anneme söylerim bak de :P

Ya peder ya kardeşim ama ikisinden birinde var bişey kesin : ) taktik güzel yapayım o taktiği bakam akşam

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

enseye şaplağı yersen karışmam bak

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

Yok şaplak yemem merak etme : )

Bu arada çok saolasun arkadaşlar hostun yedeğini almıştım adultlu hostu tekrar kopyalayıp adult siteleri silince internet explorerda düzeldi mozillada

Toplam Hit: 5773 Toplam Mesaj: 35