Google"A Rakip Geliyor
-
Yazılım devi Microsoft firması, güncelleyip ismini değiştirdiği kişiselleştirilebilen arama motoru ''Windows Live Search''ü, bugün resmen başlatmayı planlıyor.
Microsoft firmasının halen internet üzerindeki arama motoru ''MSN Search'' yerine geçecek olan ''Windows Live Search'', aylardır sürdürülen beta test yayınının ardından faaliyete geçecek ve 23 dili kapsayacak.
Ocak ayında yüzde 11 olan Microsoft'un arama motoru alanındaki pazar payı, Temmuz ayında Google ve Yahoo'nun arkasında yüzde 9,6 ile 3. sıraya inmişti.
Microsoft firması, bugün ayrıca ABD ve İngiltere'de ''Live Local Search''
adlı yerel arama motorunu da resmen hizmete sokmayı planlıyor. Yine bir süredir test yayınında olan bu adresten kapsamlı harita hizmeti verilecek
hepsibeles.net -
Yüce bilge google ı kımse deviremez...
-
hicbirsey google in yerini tutamaz
-
hazsekter denir :D
milletin eli alı$mış bi kere google a :)
Gitmez live a falan :D -
hoca adres çubuğuna dublevdublevdublevnokta :D windowslivesearch nokta kom yazana kadar imanım gevrer benim :D google bak ne güzel 6 harf :D
-
dabulyu dabulyu windows live search haaz sekter
bu daha kolay google :D -
Bırakın yaa,ne demiş şair;
Bir tanrım var bir googleım razıysan gel heyk yapalım :P -
yaaaa bi degetsin .google a rakip cıktı die hergün biri arama motoru yapıo, ama bi numaralarını gördügümüz yok :D
-
microsoft un kazanacağı noktalar reklamı iyi yapar mesela msn messenger a reklam koyar ne biliim birçok sitede reklamı olur..
ama yinede google ın yaptığı başarıyı yapıcağını sanmıyorum.. -
hacı zaten i.e 7.0 da live search arama kutusu var - windows messengerin son sürümündede arama kutusu komuş adamlar ama insan alışınca başkaları ters gelio.hem zaten bu live search de hala türkce karakter destegi yok uyuz oldum ona ben.Bence düzeltmeliler...
-
dabılyı dabılyı dabılyı nohta gogul nohta kohm.
Toplam Hit: 2703 Toplam Mesaj: 20