Google"A Sitem Ne Zaman Eklenir?
-
Allahın emirdağınıda unutmayın :))
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------
"bolvadinli" ne demektir kelime anlamı nedir yani tam olarak hocam?
-----------------------------Hacı Bolvadin çok ama çok eski yerleşim yeridir. Ta ki karaman oğullarına bile dayanır.
Türkiyenin de en eski yerleşim yerlerindendir. Hakiki türk boylarındandır.
Şu an ise Afyonkarahisar iline bağlı bir ilçedir.
Memleketi Bolvadin olanlarada Bolvadinli (: denilir. (:
Övünmek gibi olmazsa Bende Bolvadinliyim (:
-
bolvadinli.com üzerinden wordpress mu ile blog dagıttıgında tercih edilmezsin diye düşündüm o yüzden anlamını sordum..tşkler acıkladıgın ıcın..
-
hocam kim alcak senin bolvadinlerini infoyu bizi bile almış ne değerli domain :D
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------
hocam kim alcak senin bolvadinlerini infoyu bizi bile almış ne değerli domain :D
-----------------------------hoca ileriyi görmek lazm (: bu domainlerin %49 hissesini borsada görürsen şaşma (:
hacı memleket olunca elimizde kalsın diyoruz. maddiyat möööm deeel.
hem bakma satılık yazdığına, ölesine yazdık tok satıcıyız. aç alıcı olmadan satmayız
RootB kardeş sence wordpress mu mantığı tutmazmı diyon???
daha ilgilenemedim ölesine attım güzelleştiririz temayı sağını solunu, şimdi gelinlik kız gibi çıplak duruyor (:
-
haha hemşom kolay gelsin ya .hepsini almışsın bize bişey kalmamış
yalnız hemşo içerik olarak siteler boş olduğu için google eklesede seni pek bişey fark etmez onu söyliyim
-
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------haha hemşom kolay gelsin ya .hepsini almışsın bize bişey kalmamış
yalnız hemşo içerik olarak siteler boş olduğu için google eklesede seni pek bişey fark etmez onu söyliyim
-----------------------------walla ne zamandır almıştım ama parazıslıkdan iyi para veren olursa satayım dedim. Neden size kalmamnış olsunki hazır domain parayı basan alır (:
neden çerik boş olsun kos koca satılık yazısını görmeyyonmu (:
walla gerekirse birer site kurarız olur biter helebi eklesinde. (:
-
hoca hem google'a site eklemeyi bilmiyosun hemde blogcu gibi projeyi büyütücem diyosun..
dereden taşınan suyla değirmen dönmez ;)
-
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------hoca hem google'a site eklemeyi bilmiyosun hemde blogcu gibi projeyi büyütücem diyosun..
dereden taşınan suyla değirmen dönmez ;)
-----------------------------(: walla hacı ya sen okumayı bilmiyorsun yada ben yazmayı (:
ben nasıl eklenir diye sormuyorumki i 1 haftadır ekledim bi türlü çıkmadı (ki daha önce eklediklerim 2-3 günde çıkıyordu) sadece ne zamna çıkar diye sordum özür dileriz hata ettiysek
(: