Google.Com'u Hackleyen Bir Mürid Vardı Eskiden Hatırlayan Var Mı ?
-
code_46 bunu yazdı:
-----------------------------mc yargic, jeusleam, SPY-CX5 ,ir2 antikky decreamon, fistandilidus... gibi çok sağlam adamların TBT'de çok aktif olduğu dönemdi. bkz. hey gidi günler heyy.
-----------------------------jeusleam dediğin umarım ben değilimdir :)
-
livane bunu yazdı:
-----------------------------
ben tanımam ama dediğinize göre bu kadar sağlam adamı küfür etti diye banlamışlar :))
-----------------------------bi gün içmiş heralde kafası trilyon olmuş gelmiş foruma :) herkese küfür ediyo ayıkken çok sağlam ve mantıklı bi adamdır kendisi ama o gün içmiş işte konumu açmış veya bi konuyamı yazmış hatırlamıyorum habire küfür ha bire küfür,,, zaten yönttim küfür etme diye uyarmış ama nafile bu küfüre devam edince aldığı madalyada kurtarmadı kendisini postalandı :)
CodeCryer bu adam
-
god bunu yazdı:
eskiden zone-h konularıyla dolardı anasayfa.. şimdi biranın en iyi mezesi nedir, domuz derisi ayakkabı caizmidir, nasıl kilo alırım tarzı konularla doluyor.
-----------------------------Bu konu hakkında Rene ya da Holy bir yazı yazmıştı, böyle olmasının nedeni bilişim suçlarının artık çok büyük ve önemseniyor olduğuydu.
-
JerusaLem bunu yazdı:
jeusleam dediğin umarım ben değilimdir :)
-----------------------------sensin sen :) o kadar yıldan sonra ....elinizi ayağınızı çektiniz hek dünyasından adınızı göremez olduk artık indexlerde =)
-
google.com u hackleyen olmadı bu güne kadar bildiğim kadarıyla hacklenen siteler genelde diğer uzantılarıydı o da dns yönlendirilmesi şeklinde picasa.google.com xfaulz nickli bir şahıs hackledi diye biliyorum