folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Google‘Da Ki Değişiklik Beni Deli Etti

Google‘Da Ki Değişiklik Beni Deli Etti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

Google bunu hep yapR menonunnminagoim sana bisey olmasin.

Androyuda sicar bunlar ben biliyorum,

yeni yeni diyorum  sanki biz bill amcadan sasmiycaktik yanlis oldu o  sanki :)

anca gidersin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

katılıyorum

akmarky tarafından 03/Ara/12 02:32 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

3 gündür bu olay bu şekilde 3 gündür arama sonuçlarımı filtrelerken götüm çıkıyor, hatta ilk farkettiğimde acaba browserdan mı diyerekten explorer ile bile denedim :/ kötü olmuş alışmıştık diğerine ne güzel ibneler değiştirdiler...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sRcN bunu yazdı

3 gündür bu olay bu şekilde 3 gündür arama sonuçlarımı filtrelerken götüm çıkıyor, hatta ilk farkettiğimde acaba browserdan mı diyerekten explorer ile bile denedim :/ kötü olmuş alışmıştık diğerine ne güzel ibneler değiştirdiler...

Aga merak ettim siz böyle piksel piksel  ne arıyosunuz her gün her anda bu kadar yakındınız bu durumdan ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı

Aga merak ettim siz böyle piksel piksel  ne arıyosunuz her gün her anda bu kadar yakındınız bu durumdan ?

valla benm pek piksel ile işim olmuyor küçük orta ve büyük görsellerde yeterli geliyor ama eğer bi arama yapıyorsam web ve türkiye seçeneklerine çok ihtiyacım oluyor soldayken menü kolaydı :) yoksa piksel işi ile işim olmuyor :)

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı

pixeli geçtim önceden solda direkt Türkçe sayfalarda ara vardı. Bugün bulamayıp ayar simgesinden filtreledim. 2001 yılından beri bilgisayar kulanıyorum ve programlama ile uğraşıyorum. Ben bu kadar zorlandıysam ; dedem ne yapar merak ettim. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    redsox
    redsox's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı

valla benm pek piksel ile işim olmuyor küçük orta ve büyük görsellerde yeterli geliyor ama eğer bi arama yapıyorsam web ve türkiye seçeneklerine çok ihtiyacım oluyor soldayken menü kolaydı :) yoksa piksel işi ile işim olmuyor :)

Aynen ya sol taraftayken web-türkiye çok iyiydi.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Aramalarda zaman faktörünü çok kullanan biri olarak, bu yeni hale hiç alışamamakla beraber çok boktan olmuş diyorum.

Ne güzel sol bardaydı, bok var tepesine koydular.

Ahanda buraya yazıyorum, sol bar piç gibi kaldığından kesin oraya adsense reklamlarını gömecekler.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    O zaman bırakalım aksın Yandex gençler.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
Toplam Hit: 2334 Toplam Mesaj: 20